Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi burdan local area connectiona tıkla özellikler yada properties dile göre ona tıkla protocol sürümü 4 ten..
Bu dosyayı herhangi bir text editörü ile açıp engellenen sitelerin ip lerini ve adreslerini benim eklediğim gibi eklersin programla falan da uğraşmazsın ... Yaklaşık olarak 37000 üzerinde site ip ve adresi var (:
fakat şöyle birşey var, bilgisayarınızda spy testi yapın gizli klasörleri görmenizi engelleyen solucanlar olabilir.. benimde başıma gelmişti "gizli klasörleri göster diyordum ve tekrar klasör seçeneklerine girdiğimde "gizli klasörleri gösterme" seçili oluyordu..
eğer gizli dosyaları görmede probleminiz yoksa yolu doğru girdiğinizden emin olun...
veya herhangi bir klasör açıp adres kısmına alttaki yolu kopyala / yapıştır yapın ..
C:\Windows\System32\drivers\etc
buldum hemen çıkmıyor demekki fakat listeye başka site isimide ekledim "megupload" siteyi açıyor fakat resimleri göstermiyor resimlerde çarpı işareti çıkıyor yaptığım bir sitede de aynı sorun oldu farklı olarak ne yapabilirim?
buldum hemen çıkmıyor demekki fakat listeye başka site isimide ekledim "megupload" siteyi açıyor fakat resimleri göstermiyor resimlerde çarpı işareti çıkıyor yaptığım bir sitede de aynı sorun oldu farklı olarak ne yapabilirim?
Demekki resimler megaupload adresinden değil başka bir ip den geliyor.. resimlerin adreslerine bakıp geldikleri sitenin ip adresinide hosts dosyasına yazarsan sorun düzelecektir ...
[kesinlikle böyledir demiyorum tarayıcınla alakalı da olabilir veya başka bir sebepten kaynaklı olabilir...]
Görev çubuğunun sağ kısmında ağ bağlantısını seçin, oradan "Ağ ve Paylaşım Merkezi"ne girin (Denetim masasından da girebilirsiniz). Bağlantınızı tıklayın ve ağağıdaki resimlere göre pencereleri açın. DNS kısmına "Open DNS" numaralarını girin: