Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Windows 7: Microsoft 2010'da ısrarlı
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Tem 2008  12:33:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Microsoft başkan yardımcısı, yeni Windows'un çıkış tarihi konusunda geri adım atmadı.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Windows...li_7561.html

Resimlerle: Windows7 test merkezimizde

Microsoft'un bir sonraki işletim sistemi Windows 7, 2010'un Ocak ayında piyasaya sürülecek. InfoWorld kaynaklı haber, Microsoft'un başkan yardımcısı Bill Veghte'nin bir mektubunu baz alıyor.

Veghte'nin Microsoft'un kurumsal müşterilerine yolladığı mektuptan yapılan alıntı ise şöyle: "Bizim planımız Windows 7'yi 2010'da, yani 2007 Ocak ayı Vista lansmanından yaklaşık 3 sene sonra piyasaya sürmek."

Çıkış tarihinin belirlenmesiyle Microsoft, müşterilerinin düzenli ve önceden kestirilebilir çıkış tarihleri konusundaki isteklerine yanıt vermek istiyor.

Tüm konu: Windows 7: Microsoft 2010'da ısrarlı

İzleyin: Gerçek Windows 7

Resimlerle: Windows7 test merkezimizde

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft bu sefer çıkış tarihi sözünü tutabilecek mi?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

XviD codec'i güncellendi

Dikkat, izleniyorsunuz!

2008'de ne aradık?

20081204213000Video sıkıştırmayla uğraşanların vazgeçilmez codec'i XviD yeni bir güncelleme ile geliyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirİş yerinizde internete girerken iki kere düşünün. Neden mi? Bu araştırma her şeyi açıklıyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirYahoo, 2008 yılında yapılan aramaların TOP-10 listesini yayınladı, zirvenin sahibi yine değişmedi.
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
REP: 520REP: 520REP: 520REP: 520
REP: 520

1757 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Tem 2008  14:53:02
Bence tutabilecek yani Vista'daki 5 sene hatasını bir kez daha tekrarlayacaklarını sanmıyorum.
Coşkun OLCA'nın profilini görüntüle Coşkun OLCA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
nadesturable
Yeni Üye
11 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Tem 2008  15:18:36
videolari çok beğendim, inşallah vista gibi sorunlu olmaz
nadesturable'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) nadesturable'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000