CHIP Online
www.chip.com.tr
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 12:23:00
|
|
|
CHIP Online açıklıyor. Windows Vista'nın halefi Windows 7'nin ilk betası ne zaman çıkacak?Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Windows...or_7934.html Resimlerle: Heyecanlandıran sahte Windows 7 görüntüleriMicrosoft'un Windows Vista'dan sonra piyasaya süreceği yeni işletim sistemi Windows 7 daha çıkmadan üzerinde yüzlerce spekülasyon yapıldı, ekran görüntüleri internete sızdı ve sistem üzerine tartışmalar yaşanmaya başladı. CHIP Online olarak güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Windows 7'nin ilk betası 2008 yılı sona ermeden çıkacak. Microsoft işletim sistemi geliştirme sürecine hız vermiş durumda ve Windows 7'nin betasının yıl sonundan önce beta testçilere yollanması planlanıyor. CHIP Online olarak konuyu takip ediyoruz, gelişmelerden sizleri anında haberdar edeceğiz. Tüm konu: Windows 7 betası geliyor…İzleyin: Gerçek Windows 7Resimlerle: Heyecanlandıran sahte Windows 7 görüntüleriKaynak: www.chip.com.trTartışıyoruz: Windows 7 dedikoduları Windows Vista satışlarını kötü mü etkiliyor?
|
|
| |
 |
Ücretsiz Tam Sürüm! |
A'dan Z'ye Güvenlik - 2 |
Yasal mı, yasak mı? |
 CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! |
 Yazı dizimizin 2. bölümünde bulaşmayı engellemek için sisteminizde almanız gereken önlemler var. |
 CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi... |
|
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
    REP: 520
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 12:26:26
|
|
|
|
Evet bencede Vista güme gidiyor:)
|
|
| |
|  |
supercocuk
Üye
    REP: 15
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 12:33:59
|
|
|
|
Vista'ya hiç geçmedim ve geçmeyeceğim de.Windows 7'yi ise görebilirmiyim bilmiyorum ama vista gibi grafiklere abanmazlarsa geçebilirim.Bize graik değil içinde kullanıcıyı rahatlatacak şeyler lazım.
|

Trance 4 Life ;) |
|
| |
|  |
hiko91
Deneyimli Üye
    REP: 81
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 12:34:14
|
|
|
|
:D:D kotuye goturdugu ıcın reklam yaptılar bıle:D:D ben xp veya win 98 ıcın reklam yapıldıgını duymamıstım:d vista ilk oldu harelde
|
|
|
| |
|  |
khramn
Bilgin Üye
    REP: 488
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 12:42:56
|
|
|
|
Sanırım chip zaten betasını denemişti, yanlışmı hatırlıyorum ?
Tartışıyoruz: Windows 7 dedikoduları Windows Vista satışlarını kötü mü etkiliyor?
Vista satışlarının kötü olması için windows 7 dedikodularına gerek olduğunu zannetmiyorum. Satışların kötü olması için vistanın vista gibi olması yeterli.Sanırım 10 kişiye sorsak 9 zunda vistanın aslında gereksiz bir ara sistem olarak ortaya çıkmış olduğu görüşü olacaktır.Bill amcamız vistayı satmaya çalışacağına dx10 gbi vistaya eklediği 3-5 özelliği sp3 ekleseydi kimse vistaya ragbet etmezdi. Windows 7 de komple yeni bir işletim sistemi hayal ediyorum. Oda vistanın biraz daha cilalanmış hali olacaksa biz eskiden olduğüu gibi xp ye devam.
|
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM.. |
|
| |
|  |
mustafa91
Katılımcı Üye
    REP: 18
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 12:46:25
|
|
|
|
Yok o beta başka beta, bu dediğ beta beta 1 olarak adlandırdıkları betalardan sanırım yani ara beta değil, daha çok kullanıcı kitlesine ulaşıcak
|
|
|
| |
|  |
Fattur
Deneyimli Üye
    REP: 44
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 22:00:18
|
|
|
|
o m1 veya m2 idi ama tabi chip denediğine pek inanmadım ama. bence windows 7 vistayı etkilemiyor. Çünkü daha2 sene var yani vista 4-5 senelik işletim sistemi olacak ki bu uzun bir süre. çoğu kullanıcı vista kullanacak.Ayrıca vista ara değil ana işletim sistemidir.chip online da makale var bakabilirsiniz.
|
|
| |
|  |
SoN_KraL
Katılımcı Üye
   REP: 14
|
Mesaj Tarihi : 31 Tem 2008 09:48:28
|
|
|
|
evet vista satışlarını kötü etkiliyor buda işine yarıyor çünkü insanlar winodws 7 çıkcak vistaya nie geçeim diyorlar
|
|
| |
|  |
ersinbakar
Deneyimli Üye
    REP: 74
|
Mesaj Tarihi : 31 Tem 2008 09:51:33
|
|
|
|
inanın wistayı yükleme tenezzülünde bile bulunmadım bir pcye oyun yüklerken 2 3 saçma soru sordu gördüm ondan beri kılım :) fakat windows 7 ye geçeceğim desem yalan olmaz hepinizede tavsiye edeceğim inş güzel bir sistem olurda bizlerde xpden sonra onu rahatça kullanalım resimlerden anlaşılacağı kadarıyla görüntü süper
|
|
| |
|  |
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
    REP: 214
|
Mesaj Tarihi : 31 Tem 2008 10:02:56
|
|
|
|
Win 7'yi bekeleyceğiim. Özellikle NT çekirdeği taşımayacak galiba. Bu benim için çok önemli. Çünkü HDD'em küçük 10Gb den fazla Windows dosyası istemiyorum.
|
|
|
| |
|  |
minnoş_97
Deneyimli Üye
    REP: 140
|
Mesaj Tarihi : 31 Tem 2008 16:35:15
|
|
|
|
aslında bu aralar bişe ile uğraşıyorum :D neyse bence visual studio programı windows 7de konulmalı.
|
|
| |