Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Windows 7'de olması gereken 15 özellik
/ 3  Sonraki sayfaya git
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Tem 2008  07:00:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Şimdi sıra bizde: Bu kez Windows 7'de nelerin olacağını değil, nelerin olması gerektiğini araştırdık

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Windows...ik_7942.html

Resimlerle: Windows 7'den ne istiyoruz?

Bu güne kadar kullanıcılara sunulacak olan her yeni Windows işletim sisteminde neler olacak diye bekledik durduk. "Microsoft yeni işletim sistemine şunu da ekleyecekmiş, bunu çıkartacakmış" gibi söylentileri tartışmak bizim için bir görev haline geldi.

Ama şimdi sıra bizde... Bu sefer rolleri değiştirmeye karar verdik... İşte Microsoft'a açık mektup: Biz Windows 7'den bunları istiyoruz!

Galerimizde sıraladığımız 15 madde içerisinde hem bugüne kadar yayınlanan Windows'larda bulunmayan, hem de bulunan ama çok da kullanışlı olmayan özelliklere yer verdik. Bu maddelerden katılmadıklarınız olabilir, eklemek istedikleriniz olabilir... Dediğimiz gibi şimdi sıra bizde, yani kullanıcılarda. Yorumlarınızı bekliyoruz!

Serhat ÖZKİRAY

Tüm konu: Windows 7'de olması gereken 15 özellik

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de mutlaka olması gerekenler...

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

UAC'ye Norton çözümü

En kötü karakter hangisi?

CeBIT'te neler oluyor?

20081011050300Vista'nın eleştirilen Kullanıcı Hesap Yönetimi'ne (UAC) Norton'dan alternatif... İndirin, deneyin.
Oyun-tarihinin-en-acimasiz-karakterleriCHIP Online oyun tarihinin en şeytani kötü karakterlerini bir araya getirdi. En kötüsünü seçiyoruz.
Oyun-tarihinin-en-acimasiz-karakterleriCeBIT 2008'i evinize kadar getiriyoruz. Çok özel video ve röportajlar burada!
byburak2008
Deneyimli Üye
REP: 192REP: 192REP: 192REP: 192
REP: 192

1827 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  05:06:48
15/15 Maddenin Hepsine Katılıyorum.

byburak2008'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) byburak2008'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
şafak89
Üye
REP: 4REP: 4REP: 4REP: 4
REP: 4

187 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  13:15:22
vista gibi pcyi yormasın yeter :)
şafak89'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) şafak89'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mystical93
Deneyimli Üye
REP: 262REP: 262REP: 262REP: 262
REP: 262

1122 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  13:46:48
%100 15 maddenin hepsine katılıyorum!!!
mystical93'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mystical93'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 133REP: 133REP: 133REP: 133
REP: 133

1000 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  13:58:03
CHIP Online'den alıntı:
Şimdi sıra bizde: Bu kez Windows 7'de nelerin olacağını değil, nelerin olması gerektiğini araştırdık

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Windows...ik_7942.html

Bu güne kadar kullanıcılara sunulacak olan her yeni Windows işletim sisteminde neler olacak diye bekledik durduk. "Microsoft yeni işletim sistemine şunu da ekleyecekmiş, bunu çıkartacakmış" gibi söylentileri tartışmak bizim için bir görev haline geldi.

Ama şimdi sıra bizde... Bu sefer rolleri değiştirmeye karar verdik... İşte Microsoft'a açık mektup: Biz Windows 7'den bunları istiyoruz!

Galerimizde sıraladığımız 15 madde içerisinde hem bugüne kadar yayınlanan Windows'larda bulunmayan, hem de bulunan ama çok da kullanışlı olmayan özelliklere yer verdik. Bu maddelerden katılmadıklarınız olabilir, eklemek istedikleriniz olabilir... Dediğimiz gibi şimdi sıra bizde, yani kullanıcılarda. Yorumlarınızı bekliyoruz!

Serhat ÖZKİRAY

Tüm konu: Windows 7'de olması gereken 15 özellik

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de mutlaka olması gerekenler...

Bence önce microsoftun firefoxun haklarını alması gerekiyor.daha sonra windows 7 kurulurken aşağıdaki soru sorulmalı ;
Web Tarayıcınız Olarak Aşağıdakilerden Hangisinin Kurulmasını İstersiniz?
İnternet Explorer 8(O zamana kadar tam sürümü çıkar)
Mozilla Firefox 3
ayrıca hızlı olmalı,kullanıcı dostu olmalı ve en önemlisi az sistem kaynağı istemeleri!
9. Maddenin olmasının bir faydası daha var ama anlaşılan xp sevildiği için xp resmi konulmuş.bu yanlış.bunun faydası şu olur;
Eğer windows 7de uyumluluk problemi yaşarsak vista(Yada xp)Ye geçerek oyunları oynarız.eğer oyun çok eski ise daha eski sürümlerde denenebilir.bu işlem sabit diskin 20 gigabytesini kaplar.
Güncelleme: minnoş_97 [25 Tem 2008 14:02:28]
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
PsikozY
Yeni Üye

33 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  14:02:27
Bu 15 maddeye katılıyorum. Ayrıca Reg kayıtlarını da elden geçirmeliler. Her program silişimizde artık registry girdileri istemiyorum.
Video ve müzik codecleri de ayrı bir mesele. Video izleyebilmek için illa k-lite gibi codec paketleri de indirmek zorunda kalmayalım.
PsikozY'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) PsikozY'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 133REP: 133REP: 133REP: 133
REP: 133

1000 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  14:05:38
Bunları microsofta mail olarak seçmek lazım :D bide xpde bir sorun var bazı programlar YANIt vermeyince zorla kapatıyoruz bilgileri kaydetmeden ve sonrasında microsofta hata raporu gönderelimmi diye soruyor.İE gibi microsoft ürünlerinde göndersin ama her ürün kendi firmasına yollasın hataları(Öğreneğin photoshopta bişey olursa adobeye yollansın)
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ercanyerci
Üye
REP: 40REP: 40REP: 40REP: 40
REP: 40

381 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  17:27:20
tek isteğim var 'Ucuz olsunnnn' pls ms :)

Edit:15/15 birde visata da olan aeronun, 'premiumda olup basic olmamamsı' gibi bir ayrımcılık olmasın
Güncelleme: ercanyerci [25 Tem 2008 17:31:45]
sAnMa şAhIm hErKeZi sEn sAdIkAnE YaR OlUr- HeRkEzI SeN DoStmU SaNdIn!! bElKi oL AyAr oLuR SaDıKaNe bElKi oL AlEmDe sErDaR OlUr yAr oLuR AyAr oLuR SeRdAr oLuR DiLdAr oLuR!
ercanyerci'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) ercanyerci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hawk abi
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  17:39:06
yüksek performans:D
düşük gereksinim:D
hawk abi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) hawk abi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Diablotical
Üye
REP: 10REP: 10REP: 10
REP: 10

485 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  19:15:06
15 inede katılıyorum!! Peki bu nedemek oluyor:)
Linux un aynısını çkarın Terminal olmasın bide oyun oynanabilsin,windows uygulamaları sorunsuz çalışsın.
Bence openSUSE nin aynısını çıkarsınlar,windowsta çalışan hertürlü yazılım donanım sorunsuz çalışsın kurlum windows kadar basit olsun(hiç linux kullanmamış biri gibi konuşuyorum,linuxtada kurulum basit ama bilmeyen biri için eziyet terminal falan)
yeter.
katılanlar :)

Diablotical'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Diablotical'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105REP: 105REP: 105REP: 105
REP: 105

1184 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  19:31:20
Diablotical'dan alıntı:
15 inede katılıyorum!! Peki bu nedemek oluyor:)
Linux un aynısını çkarın Terminal olmasın bide oyun oynanabilsin,windows uygulamaları sorunsuz çalışsın.
Bence openSUSE nin aynısını çıkarsınlar,windowsta çalışan hertürlü yazılım donanım sorunsuz çalışsın kurlum windows kadar basit olsun(hiç linux kullanmamış biri gibi konuşuyorum,linuxtada kurulum basit ama bilmeyen biri için eziyet terminal falan)
yeter.
katılanlar :)
| CHIP Forumlarında |
Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.
| CHIP Forumlarında |
Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz...
Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
bektash'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) bektash'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Snitz Forums 2000