Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows 7'de olması gereken 15 özellik

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink29 Tem 2008  07:00

Şimdi sıra bizde: Bu kez Windows 7'de nelerin olacağını değil, nelerin olması gerektiğini araştırdık

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Wind ... 5-ozellik_7942.html

Resimlerle: Windows 7'den ne istiyoruz?

Bu güne kadar kullanıcılara sunulacak olan her yeni Windows işletim sisteminde neler olacak diye bekledik durduk. "Microsoft yeni işletim sistemine şunu da ekleyecekmiş, bunu çıkartacakmış" gibi söylentileri tartışmak bizim için bir görev haline geldi.

Ama şimdi sıra bizde... Bu sefer rolleri değiştirmeye karar verdik... İşte Microsoft'a açık mektup: Biz Windows 7'den bunları istiyoruz!

Galerimizde sıraladığımız 15 madde içerisinde hem bugüne kadar yayınlanan Windows'larda bulunmayan, hem de bulunan ama çok da kullanışlı olmayan özelliklere yer verdik. Bu maddelerden katılmadıklarınız olabilir, eklemek istedikleriniz olabilir... Dediğimiz gibi şimdi sıra bizde, yani kullanıcılarda. Yorumlarınızı bekliyoruz!

Serhat ÖZKİRAY

Tüm konu: Windows 7'de olması gereken 15 özellik

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de mutlaka olması gerekenler...

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 197, 4,05

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  05:06

15/15 Maddenin Hepsine Katılıyorum. Alkış

Sen gerisin geriye gidiver
Sen bi zahmet bu işten elini çekiver
Sen tezinden kararan kalbini söküver
İyisi mi sen benim yerime kendini koyuver!  

Sagopa Kajmer & Kolera - Bu İşlerden Elini Çek
En üste git

Üye
REP: 86, 3,47

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  13:15

vista gibi pcyi yormasın yeter :)
En üste git

Üye
REP: 356, 3,81

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  13:46

%100 15 maddenin hepsine katılıyorum!!! Beğendim
En üste git

Üye
REP: 140, 3,89

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  13:58

Alıntı: CHIP Online
Şimdi sıra bizde: Bu kez Windows 7'de nelerin olacağını değil, nelerin olması gerektiğini araştırdık

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Wind ... 5-ozellik_7942.html

Bu güne kadar kullanıcılara sunulacak olan her yeni Windows işletim sisteminde neler olacak diye bekledik durduk. "Microsoft yeni işletim sistemine şunu da ekleyecekmiş, bunu çıkartacakmış" gibi söylentileri tartışmak bizim için bir görev haline geldi.

Ama şimdi sıra bizde... Bu sefer rolleri değiştirmeye karar verdik... İşte Microsoft'a açık mektup: Biz Windows 7'den bunları istiyoruz!

Galerimizde sıraladığımız 15 madde içerisinde hem bugüne kadar yayınlanan Windows'larda bulunmayan, hem de bulunan ama çok da kullanışlı olmayan özelliklere yer verdik. Bu maddelerden katılmadıklarınız olabilir, eklemek istedikleriniz olabilir... Dediğimiz gibi şimdi sıra bizde, yani kullanıcılarda. Yorumlarınızı bekliyoruz!

Serhat ÖZKİRAY

Tüm konu: Windows 7'de olması gereken 15 özellik

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de mutlaka olması gerekenler...

Bence önce microsoftun firefoxun haklarını alması gerekiyor.daha sonra windows 7 kurulurken aşağıdaki soru sorulmalı ;
Web Tarayıcınız Olarak Aşağıdakilerden Hangisinin Kurulmasını İstersiniz?
İnternet Explorer 8(O zamana kadar tam sürümü çıkar)
Mozilla Firefox 3
ayrıca hızlı olmalı,kullanıcı dostu olmalı ve en önemlisi az sistem kaynağı istemeleri!
9. Maddenin olmasının bir faydası daha var ama anlaşılan xp sevildiği için xp resmi konulmuş.bu yanlış.bunun faydası şu olur;
Eğer windows 7de uyumluluk problemi yaşarsak vista(Yada xp)Ye geçerek oyunları oynarız.eğer oyun çok eski ise daha eski sürümlerde denenebilir.bu işlem sabit diskin 20 gigabytesini kaplar.
Güncelleme: minnoş_97 (25 Tem 2008 14:02)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  14:02

Bu 15 maddeye katılıyorum. Ayrıca Reg kayıtlarını da elden geçirmeliler. Her program silişimizde artık registry girdileri istemiyorum.
Video ve müzik codecleri de ayrı bir mesele. Video izleyebilmek için illa k-lite gibi codec paketleri de indirmek zorunda kalmayalım.
En üste git

Üye
REP: 140, 3,89

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  14:05

Bunları microsofta mail olarak seçmek lazım :D bide xpde bir sorun var bazı programlar YANIt vermeyince zorla kapatıyoruz bilgileri kaydetmeden ve sonrasında microsofta hata raporu gönderelimmi diye soruyor.İE gibi microsoft ürünlerinde göndersin ama her ürün kendi firmasına yollasın hataları(Öğreneğin photoshopta bişey olursa adobeye yollansın)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  17:27

tek isteğim var 'Ucuz olsunnnn' pls ms :)

Edit:15/15 Beğendim birde visata da olan aeronun, 'premiumda olup basic olmamamsı' gibi bir ayrımcılık olmasın
Güncelleme: ReFeRaNSs (25 Tem 2008 17:31)

www.tavsanshop.com Tavşan & tavşan ürünleri....
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  17:39

yüksek performans:D
düşük gereksinim:D
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  19:15

15 inede katılıyorum!! Peki bu nedemek oluyor:)
Linux un aynısını çkarın Terminal olmasın bide oyun oynanabilsin,windows uygulamaları sorunsuz çalışsın.
Bence openSUSE nin aynısını çıkarsınlar,windowsta çalışan hertürlü yazılım donanım sorunsuz çalışsın kurlum windows kadar basit olsun(hiç linux kullanmamış biri gibi konuşuyorum,linuxtada kurulum basit ama bilmeyen biri için eziyet terminal falan)
yeter.
katılanlar :)
En üste git

Üye
REP: 150, 3,61

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2008  19:31

Alıntı: Diablotical
15 inede katılıyorum!! Peki bu nedemek oluyor:)
Linux un aynısını çkarın Terminal olmasın bide oyun oynanabilsin,windows uygulamaları sorunsuz çalışsın.
Bence openSUSE nin aynısını çıkarsınlar,windowsta çalışan hertürlü yazılım donanım sorunsuz çalışsın kurlum windows kadar basit olsun(hiç linux kullanmamış biri gibi konuşuyorum,linuxtada kurulum basit ama bilmeyen biri için eziyet terminal falan)
yeter.
katılanlar :)
Beğendim
Teknik Bakım & Montaj Uzmanı
Cnk Software & Networking Systems
http://cnk.gen.tr
CNKSoft Facebook'ta
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 iPhone 5'de mutlaka olması gereken 7 özellik!CHIP Online 0 30 Eyl 2011  15:00
 Win 8'de olup Win 7'de olmayan 15 özellik!CHIP Online 0 26 Eki 2011  00:45
pc de mutlaka olması gereken programlarAbdullah 37 39 20 Ara 2011  07:56
 Office 15 hakkında bilinen 15 şey!CHIP Online 0 15 Mar 2012  00:03
 Bilgisayarda Olması Gereken En Önemli Yazılım?melik123 13 10 Ağu 2009  19:09
Bu sayfa 1,2 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu