Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows Home Server: MS, PowerPack'i sunuyor

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Tem 2008  10:12

Microsoft ev sunucuları için geliştirdiği Windows Home Server için ilk güncelleme paketini yayınladı

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Wind ... i-sunuyor_7925.html

Microsoft, Windows Home Server için PowerPack 1 güncellemesini yayımladı. İngilizce sürümün indirme linkini Microsoft sitesinde bulabilirsiniz. Farklı dillerdeki sürümler ise sırada bekliyor.

Home Server, PowerPack 1 sayesinde 64-bit'lik Vista sistemleri ile birlikte çalışmayı da destekliyor. Ortak kullanılan sunucu-dizinleri artık doğrudan harici medyalara yedeklenebiliyor. Uzaktan erişime yapılan iyileştirmeler ile kullanıcı hakları daha detaylı bir şekilde ayarlanabiliyor ve Internet Explorer ile yapılacak bir upload daha kolay hale getiriliyor. Buna ek olarak Microsoft, Homer Server'ın güç tüketimini azalttı ve daha önceden haberini yaptığımız meşhur veri kaybı hatası da PowerPack ile gideriliyor.

Yapılan tüm iyileştirmelerin detaylı bir listesini sürüm notlarında bulabilirsiniz.

Tüm konu: Windows Home Server: MS, PowerPack'i sunuyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Home Server'ı denediniz mi? Deneyimlerinizi bizimle paylaşın...

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Tem 2008  11:58

hayır denemedim.ama denemeyi düşünüyorum(türkçe'sini bekliyorum) ve bu konu hakkında chip okuyucularınınn görüşleri almak istiyorum.arkadaşlar hadi ya yüklenin foruma...Kahkaha

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 7 Home Basic mi Windows 7 Home Premiumturkclubber 2 18 Ara 2011  17:05
 Windows 7 Home Basic Ve Home Premium Farkı Nedir?Tommy61 2 03 Nis 2012  09:44
 Windows Home Server'a Power Pack 3 gücü!CHIP Online 1 20 Tem 2009  20:44
 BlueTrack: MS üst sınıf fareler sunuyorCHIP Online 1 15 Eyl 2008  20:44
Windows home server da oyun oynamakkirpikral123 0 06 May 2010  00:23
Bu sayfa 0,64 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu