Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Windows Home Server: MS, PowerPack'i sunuyor
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  10:12:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Microsoft ev sunucuları için geliştirdiği Windows Home Server için ilk güncelleme paketini yayınladı

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Windows...or_7925.html

Microsoft, Windows Home Server için PowerPack 1 güncellemesini yayımladı. İngilizce sürümün indirme linkini Microsoft sitesinde bulabilirsiniz. Farklı dillerdeki sürümler ise sırada bekliyor.

Home Server, PowerPack 1 sayesinde 64-bit'lik Vista sistemleri ile birlikte çalışmayı da destekliyor. Ortak kullanılan sunucu-dizinleri artık doğrudan harici medyalara yedeklenebiliyor. Uzaktan erişime yapılan iyileştirmeler ile kullanıcı hakları daha detaylı bir şekilde ayarlanabiliyor ve Internet Explorer ile yapılacak bir upload daha kolay hale getiriliyor. Buna ek olarak Microsoft, Homer Server'ın güç tüketimini azalttı ve daha önceden haberini yaptığımız meşhur veri kaybı hatası da PowerPack ile gideriliyor.

Yapılan tüm iyileştirmelerin detaylı bir listesini sürüm notlarında bulabilirsiniz.

Tüm konu: Windows Home Server: MS, PowerPack'i sunuyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Home Server'ı denediniz mi? Deneyimlerinizi bizimle paylaşın...

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

XviD codec'i güncellendi

Dikkat, izleniyorsunuz!

2008'de ne aradık?

20081204213000Video sıkıştırmayla uğraşanların vazgeçilmez codec'i XviD yeni bir güncelleme ile geliyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirİş yerinizde internete girerken iki kere düşünün. Neden mi? Bu araştırma her şeyi açıklıyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirYahoo, 2008 yılında yapılan aramaların TOP-10 listesini yayınladı, zirvenin sahibi yine değişmedi.
deadly_saw000
Üye
REP: 39REP: 39REP: 39REP: 39
REP: 39

472 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  11:58:54
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
hayır denemedim.ama denemeyi düşünüyorum(türkçe'sini bekliyorum) ve bu konu hakkında chip okuyucularınınn görüşleri almak istiyorum.arkadaşlar hadi ya yüklenin foruma...
deadly_saw000'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) deadly_saw000'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000