İndirdim kurdum ufak çapta testte ettim.Her ne kadar güvenlik yaması olarak lanse edilsede kararlılıkta artış ve performansta getirmiş.Herkese tavsiye eder, bir an önce kurun derim.Ne kurulumda nede kurulumdan sonra kendi sistemimde herhangi bir olumsuzlukla yada hata ile karşılaşmadım.
SLM ÖNCELIKLE GÖZLE GURULECEK BIR ŞEY YOK ŞİMGE OLSUN TEMA OLSUN HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM. AMA HIZLI DIYEBILIRIM ÖZELLIKLE ACILIŞTA VAVİ CIZGI 6 KERE GIDIYODU ŞİMDİ 2 KERE GIDIYO.AMA EN ÜZUCÜ İNTERNETIN YAVAŞLAMASI ACAYIP YAVAŞLADI GERCEKTEN SINIR BOZUCU.hic bır farkı yok görmedım saygılar.
seven44 internet hızında yavaşlama oluyor demiş.. Aynı sorunla karşılaşan var mı?
bilmiyorum başkalarında varmı ama 1 kere uzerıne kurdum normal sp 3 yukledıkten sonra internet yavaşladı.dedım en ıyısi entekre edeyım cd ye ektekre ettım gıne aynı yavaş benım intetnet cok hızlıydı normade.
kardeş belki inanmıycaksın ama benimk internet hızlandı diyebilirim.youtube'da cok beklerdim şimdi hic beklemiyorum tıkır tıkır :):) şans meselesi galiba :D