Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows XP: Yıkılmadı, halen ayakta...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2008  04:07

Windows XP'nin dağıtımına son verildi ama bu emektar işletim sisteminin öldüğü anlamına gelmiyor...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Wind ... en-ayakta_7575.html

Dokuz farklı sürüm, üç Servis Paketi ve dünya çapında milyonlarca PC'de yüklü. Windows XP yedi sene boyunca birçok şey yaşadı. Ama son çizgi çekildi: Microsoft Vista selefinin dağıtımını 30 Haziran 2008'de sonlandırdı. Yine de XP uzun süre ekranlarımızdan kaybolmayacak. İhtiyar işletim sisteminin bir geleceği var ve CHIP Online bunu size gösterecek.

Windows XP 31 Aralık 2001'den beri piyasada varlığını sürdürüyor. Yaşlılığına rağmen halen çok sevilmekte ve kullanılmakta; tabi bunun bir sebebi de kullanıcıların halef Vista'ya halen şüpheyle bakmaları. Ama elbette Microsoft eski Windows'la vedalaşmak istiyor ve 1 Temmuz 2008'den itibaren Windows XP kopyaları satmayacak. Birçok kullanıcı için bunun anlamı şu: Windows önyüklü bilgisayar alanlar bundan sonra Vista'yı kullanmak zorundalar. Fakat Microsoft bazı istisnalara izin veriyor ve en azından 2014'e kadar Windows XP yaşamaya devam edebilecek.

Tüm konu: Windows XP: Yıkılmadı, halen ayakta...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un XP'den kurtulup Vista'yı yaygınlaştırmak istemesine rağmen bu tip açık kapılar bırakması mantıklı mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Tem 2008  11:54

microsoft acısından mantıksız!ama kullanıcı acısından iyi bir fırsat!
bence ms vistayı yaygınlastırmak istiyorsa kesinlikle kullanıcıları buna mecbur bırakması gerekir.bunu da ancak diger (win2000,xp gibi) işletim sistemleri versiyonlarını devredısı bırakarak yapabilir.bu dogrumu??kullanıcı;yani bizim acımızdan yanlıs!ama ms acısndan vistaya gecis için gerekli.yoksa bu "zayıf" işletim sistemine kimse kendi istegiyle gecmezzzz!!
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Tem 2008  02:37

Alıntı: 1den8e
bu dogrumu??kullanıcı;yani bizim acımızdan yanlıs!ama ms acısndan vistaya gecis için gerekli.yoksa bu "zayıf" işletim sistemine kimse kendi istegiyle gecmezzzz!!

Bence Bu linux'un Patlamasına Sebep Olacak Olay Emin değil
En üste git

Üye
REP: 74, 3,61

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Tem 2008  09:29

2014 e kadar neler olmazki şu windows 7 gerçekten gelecekse yakında xp kaçar çevik olacaksa 2014 e kadar fazla seveni kalmaz :)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Tem 2008  09:51

ikisinin de farklı kullaım alanları var. bence çok mantıklı çünkü xp ile ugraşan insan ların vistaya geçmesi mantıksız.
Eski Adım  :ali fuat

Yeni Adım  :_AFD_
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Yıkılmadı, dimdik ayakta!CHIP Online 2 24 Ara 2009  18:52
 Microsoft: Hacker'ların hedefi halen XP!CHIP Online 1 24 Eki 2008  16:56
 Facebook abarttı, ABD parlamentosu ayaktaCHIP Online 0 05 May 2010  13:30
 Alkolün Etkisi - Adam ayakta zor duruyor.PcMaKeR 1 27 Ara 2009  12:09
 Windows XP, Windows Vista ve Windows SerHPQ-User 1 10 Oca 2011  10:58
Bu sayfa 0,7 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu