Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Windows XP: İşte Service Pack 3'te bunlar var
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Nis 2008  00:13:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
CHIP Online XP Service Pack 3'ün final sürümüne sizin için göz attı. İşte ortaya çıkan sonuçlar...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Windows...ar_6522.html

Microsoft, Windows XP işletim sistemi için üçüncü Servis Paketini dağıtım kanalları aracılığıyla OEM üreticilerine ve kurumsal müşterilerine gönderdi. 29 Nisan 2008'den itibaren ise tüm kullanıcılar SP3'ü internetten indirebilecek. CHIP Online bu güncelleme paketi içinde nelerin gizli olduğuna göz attı.

Service Pack 3 ile (SP3) Microsoft, halen kullanılmakta olan Vista selefi için bir kez daha büyük bir güncelleme paketi sunuyor. Paketin "standalone" sürümünün boyutu 580 MB ve beraberinde sayısız hata düzeltme, güvenlik, performans ve stabilite güncellemesi getiriyor.

XP'ye birçok yeni özellik ekleyen Service Pack 2'ye karşın Microsoft, SP3'te öncelikli olarak şimdiye kadar çıkmış yamaları bir araya getirmeye odaklanmış. Bu devasa paketin sadece 70 MB'lık kısmı "yeni" olarak tanımlanabiliyor ve düzeltilmiş XP fonksiyonları barındırıyor.

Tüm konu: Windows XP: İşte Service Pack 3'te bunlar var

Kaynak: http://www.chip.com.tr

Sizce SP3 Windows XP'nin ömrünü uzatır mı?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

A'dan Z'ye Güvenlik - 2

Yasal mı, yasak mı?

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2Yazı dizimizin 2. bölümünde bulaşmayı engellemek için sisteminizde almanız gereken önlemler var.
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
ZombieNation
Üye

109 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 May 2008  18:41:46
hayır. artık vista ipleri eline aldı
ZombieNation'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) ZombieNation'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mahmut.aras
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 May 2008  16:07:50
güzel arkadaşım vista ipleri eline aldı da ben memnun değilim ve benim gibi düşünen bir çok insan var
mahmut.aras'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) mahmut.aras'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
M3ric
Üye
REP: 24REP: 24REP: 24REP: 24REP: 24
REP: 24

107 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 May 2008  09:29:00
Microsoft'un amaci XP'nin omrunu uzatmak degil, tam tersine vadesi doldu deyip rafa kaldirmak. Yoksa yeni isletim sistemini pazarlayamayacak. Vista cok yuksek sistem ihtiyaclari ile donanim guncellemesini zorunlu kiliyor. Ustelik performans acisindan cok kotu, stabil degil. Esdeger makinelerde cok farkli hizlarda calisiyor. Fiyati asiri yuksek. Ureticilerin ozellikle cok sayida Vista onyuklu notebook icin "XP Downgrade" paketi urettigini gorebilirsiniz. XP'deki guvenlik aciklari oldugu gibi kalmis. Mesela guvenlik duvari disaridan gelen saldirilara karsi korurken iceriden yapilan baglantilarda etkisiz kaliyor. Bu duzeltilmemis gorunuyor. Gozle gorulen tek degisiklik Vista aglari ile yasanan problemlerin asilmaya calisildigi. Ustelik buyuk ureticiler ve sistem yoneticileri hala Vista'ya soguk. Guvenlik acisindan UAC ise atilabilecek en kotu adimlardan biri. Sinirli kulanici olarak oturum acilmis bir sistemde nerede ise fare tusuna bastiniz, onayliyor musunuz gibisinden sorular gelmesi insana sistemin aslinda hic te guvenli olmadigi hisssini veriyor. Tum bunlarin yaninda asiri yuksek fiyati ile cep yakiyor. Vista icin varolan bu olumsuz sartlarda Microsoft nicin XP nin omrunu uzatmaya calissin ki?
M3ric'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) M3ric'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
FREeESTYLEeR
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 May 2008  00:31:38
vista görsel olarak çok iyi ama performans diyince elbette xp ama ben artık xp nin bu temasından sıkıldım en azından sp3 le böyle görsel bişey yapabilirlerdi ve sene başında böyle bi söylentide vardı ama hayal kırıklığı oldu benim için ömrünü uzatırmı derseniz vista piyasayı önümüzdeki seneler eline alıcaktır ve bi kaç sene sonra xp yi mazide yada bir fincan kahvede hatırlarız gibi geliyor:)
FREeESTYLEeR'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) FREeESTYLEeR'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
compdeath
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 May 2008  12:00:45
SP3 de gözle görülen tek fark : Gerçekten Hızlı.
compdeath'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) compdeath'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000