Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows XP'nin Gizli Fonksiyonlarını Kullanın

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 May 2008  00:24

CHIP Online, Windows XP'nin çoğu kullanıcının farkında olmadığı özelliklerini bir araya topladı.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Wind ... -Kullanin_6695.html

Windows XP, çoğu kullanıcının bildiğinden daha fazla fonksiyona sahip. Bunlar, çoğu zaman "Başlat" menüsü veya Denetim Masası'nda gizlenmiş durumdadır, çoğu kullanıcının dikkatini çekmezler. CHIP Online, sizler için bu araçları araştırdı ve her kullanıcının ihtiyacı olabilecek araçları bir araya getirdi.

Windows XP'nin dahili bir yedekleme aracı olduğunu biliyor muydunuz? EFS veya NTFS Hakları hakkında ne biliyorsunuz? Standart aramadan çok daha yetenekli olan dosya indeksleme özellikli arama fonksiyonundan haberiniz var mı? Hayır mı? O halde doğru yerdesiniz.

Microsoft, Windows XP'ye bolca işe yarar program ve fonksiyon ekledi. Ancak çoğu yararlı araç, yazılım devi tarafından Windows'un içine gizlenmiş. CHIP Online sizlere, bu araçları nerede bulabileceğinizi ve nasıl kullanabileceğinizi anlatıyor.

Tüm konu: Windows XP'nin Gizli Fonksiyonlarını Kullanın

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows XP'nin keşfettiğiniz başka ne tür özellikleri var? Paylaşın!

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 May 2008  01:25

Shutdown -s ten ayrı olarak
shutdown -s -f -t 3600 ü çok kullanıyorum. Zamanlamayla uğraşmak yerine milisn cinsinden değerini değiştiriyorum. Ona göre kapatıyo. (iptal için Shutdown -a)
----
copy/b a.mp3+b.mp3+c.mp3 abc.mp3

dipdibe ekler birleştirir(mp3,avi,mpeg vs). Ama büyük boyutlu videolarda çok kasıyor benim PC.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 May 2008  13:56

Ya şu sanal bellegi acaba u3 desteği olmayan kingston datatraveler 1 gb içinde ayarlayabilirmiyiz....
Ben bir mickey mouseum ama kostümün içinde kim olduğunu kimse bilmiyor....

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Kas 2008  12:11

Güzel

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 7'nin gizli avantajı ortaya çıktı!CHIP Online 3 05 Ağu 2010  20:12
 windows xp sp2 gizli dosya sorunucey_cey 18 31 Eki 2008  17:57
 Windows XP Kalıcı Olarak Gizli Paylaşımı kapatmakcemocemo 6 26 Mar 2010  16:50
ReadyBoost Özelliğini XP'de KuLLanınAyPrensii 12 24 Eki 2009  15:57
 Windows XP'nin ömrü henüz bitmedi; ama...CHIP Online 0 22 Eki 2009  15:00
Bu sayfa 1,33 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu