Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
Windows kullanıcıları bu dosyayı indirin !
/ 2  Sonraki sayfaya git
HİPNOZUM
Katılımcı Üye

709 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  02:37:10
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Microsoft bilgisayarlarımızın daha az enerji tüketmesi için bir uygulamayı kullanıma sundu.

Microsoft, Windows Vista ve Windows XP kullanıcılarının masaüstü enerji yönetimlerini geliştirerek daha fazla enerji tasarrufu yapmalarını sağlayan bir uygulama başlattı.

Microsoft'tan yapılan açıklamada, ücretsiz olarak indirilebilen Verdiem's Edison uygulamasınn, işletim sisteminin mevcut güç ayarlarını daha fazla enerji tasarrufu yapabilecek şekilde geliştirdiği, tüketici dostu, kullanması ve yönetmesi kolay bir kullanıcı arayüzü sağladığı belirtildi.

Bu ufak uygulamayı hemen buraya tıklayarak http://s3.amazonaws.com/verdiem.com...nstaller.exe VERDIEM'in internet sitesinden ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca Söz konusu uygulamayla ilgili Microsoft'un sunduğu bilgilendirmelere de http://www.microsoft.com/environmen..._edison.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra kuruluma geçebilirsiniz. Kurulum aşaması bittiğinde bilgisayarınızı kapatıp açın ve size programa katılmak için sorulan başvuru bilgilerini girin.

Bu işlemin ardından bir aktivasyon e-postası alacaksınız. Aktivasyon e-postasında yer alan linke tıklamanız gerekiyor.

Linke tıkladıktan sonra karşınız bir internet sitesi gelecek ve kaydınızın başarıyla tamamlandığını belirten bir mesajla karşılaşacaksınız.

Artık bilgisayarınızın sağ alt köşesindeki o minik yaprağı tıklayarak "I'm Activated butonuna" basabilirsiniz.

Sistem gereklilikleri
Kişisel bilgisarınıza Verdiem's Edison uygulamasını kurmak için Windows XP (Service Pack 2) ya da Windows Vista işletim sistemine ihtiyaç vardır.

Ayrıca bilgisayarınızda en az 256 MB RAM, 7 MB boş sabit disk alanı ve en az Internet Explorer 5.01 sürümünün kurulu olması gerekmektedir.

Güncelleme: HİPNOZUM [29 Ağu 2008 02:43:27]
HİPNOZUM'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) HİPNOZUM'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Vista'daki WinFS incileri

Web'in gizli hazineleri!

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Vista'nın sanal klasör yapısını açığa çıkarınWinFS'nin bir ürünü olan sanal klasör yapısını Vista'da ortaya çıkarmak mümkün. Nasıl mı?
Vista'nın sanal klasör yapısını açığa çıkarınCHIP Online, favori listenize girmeye aday 20 web sitesini masaya yatırıyor.
deadly_saw000
Üye
REP: 39REP: 39REP: 39REP: 39
REP: 39

472 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  02:46:19
peki kardeş sen denedinmi bunu (tabi xp ise sistemin)?arkadaşlarından falan ben yükledim işe yaradı.diyen oldu mu?ne kadar tasarruf sağlıyor?bilgilendirme amacıyla link vermişsin ancak ingilizce...
deadly_saw000'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) deadly_saw000'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
viking20
Forum Katibi
REP: 97REP: 97REP: 97REP: 97
REP: 97

4076 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  02:47:49
saat 02:45 hala mesaj peşindesin,boşverin uymayın bize.
IE6;ie7 [sorunları\çareleri] http://www.chip.com.tr/forum/IE-6-i..._t62133.html
SpyBot S&D İle İlg.http://www.chip.com.tr/forum/Spybot..._t45318.html
hata ve uyarı pence. kopya.http://www.chip.com.tr/forum/hata-v..._t64248.html
Acronis True Image v11.0 ;[Bootable Cd]'sive yedek hazırl.:http://www.chip.com.tr/forum/Acroni..._t57217.html
ISO Dosyaları Neroyla CD'ye yazma[yakma]http://www.chip.com.tr/forum/ISO-Do..._t59109.html
viking20'nin profilini görüntüle (Çevrimiçi) viking20'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
deadly_saw000
Üye
REP: 39REP: 39REP: 39REP: 39
REP: 39

472 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  02:51:44
sen neden burdasın peki katibim...
deadly_saw000'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) deadly_saw000'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
HİPNOZUM
Katılımcı Üye
REP: 145REP: 145REP: 145REP: 145
REP: 145

709 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  02:55:49
deadly_saw000'den alıntı:
peki kardeş sen denedinmi bunu (tabi xp ise sistemin)?arkadaşlarından falan ben yükledim işe yaradı.diyen oldu mu?ne kadar tasarruf sağlıyor?bilgilendirme amacıyla link vermişsin ancak ingilizce...

Dün itibariylen yayınlanan bir haber !!.....programı kurup denicegim bakalım nekadar bir enerji tasarrufu sağlıyoruz tabi bu hemen belli olacak bir iş deil altını cizeyim !!!
Güncelleme: HİPNOZUM [29 Ağu 2008 04:48:44]
HİPNOZUM'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) HİPNOZUM'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
suat666
Deneyimli Üye
REP: 209REP: 209REP: 209REP: 209
REP: 209

1144 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  08:13:06
eline sağlık kardeş HİPNOZUM Ömer araştırmış bulmuşsun.,proğram daha çok laptoplarda ihtiyaç olur her halde.
suat666'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suat666'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Osgn
Üye
REP: 4REP: 4REP: 4REP: 4
REP: 4

271 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  08:45:04
Verdiğin link microsoft'tan olsaydı güvenebilirdim ancak şimdilik indirmeyeceğim.
P2 350 MHz işlemcili bilg. a xp kurdum...
Osgn'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Osgn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
dostca
Üye
REP: 8REP: 8REP: 8
REP: 8

173 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  10:51:15
Arkadaşım bu konu bir haberden alınmış dün haberi bu konu açılmadan okumuştum linkini buldum fakat başka siteye yönlendirdi birde kayıt olayları neyin nesi bunun nasıl tasarruf sağladığı neye yaradığı belli değilki.
PC yi sık kullanmıyorsam güç ayarlarından ayarlıyorum bu da bir tasarruf sayılır.
dostca'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) dostca'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elazigli
Forum Katibi
REP: 486REP: 486REP: 486REP: 486
REP: 486

3965 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  11:23:51
düşünce güzel de biraz daha teknik acıklama yapsalarmış keşke, tam olarak sistemde ne gibi değişiklikler yapıyor bilseydik. ki bu microsoft yazılımı degil verdiem adlı sirketin yazılımı MS sadece tanıtımda destek vermiş. ama yinede deneyenlerin ve dikkate deger degisiklikler görenlerin yorumlarını okumak isterim...
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
DaRWeLL
Katılımcı Üye
REP: 73REP: 73REP: 73REP: 73
REP: 73

789 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  19:22:53
suat666'dan alıntı:
proğram daha çok laptoplarda ihtiyaç olur her halde.

zaten masaüstünde niye tasarruf yapacaz ki??üstelik tasarrufla performans ters orantılı değilmidir..paylaşım içinde teşekkürler
DaRWeLL'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) DaRWeLL'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elazigli
Forum Katibi
REP: 486REP: 486REP: 486REP: 486
REP: 486

3965 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  22:15:38
burdaki tasarruf daha az elektrik tüketimi ve dogayı koruma amaclı bi tasarruf ve her daim yapılması gerekmiyor zaten. tam güce ihtiyac olmadıgı zaman düsük güc modunu secip daha az elektrik tüketimi saglıyorsunuz.
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000