HPQ-User
CHIP Online
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 16:31:10
|
|
|
|
Şerife sormuş: Windows un açılması için gerekli dosyalar bilgisayarımdan silindi ve oturum açamıyorum. ne yaparsam resim vb. kayıtlarımı kaybetmeden bilgisayarımı açabilirim ?
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: HP Pavilion dv2000
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
|
|
|
| |
 |
Samsung ML-1640 |
Samsung WEP420 |
Samsung 2243BW |
 Samsung 1640, 5,7 kg ağırlığıyla son derece hafif ve taşıması kolay bir yazıcı olmasının yanı sıra, neredeyse standart bir cetvelle tek seferde ölçülebilecek kadar küçük bir ürün. |
 WEP420, hem şık hem de kaliteli bir bluetooth kulaklık arayanlar için tasarlanmış bir ürün. |
 Birçok 22 inç ve geniş ekran monitör inceledik fakat 2243BW bu monitörlerden biraz farklı. |
|
minnoş_97
Katılımcı Üye
    REP: 118
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 16:33:45
|
|
|
|
geçmiş olsun...windows dosyaları silindiyse yedeğiniz yoksa üstüne bi su için..
|
|
| |
|  |
Tuğsan
Katılımcı Üye
    REP: 57
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 16:36:24
|
|
|
|
Windows cdsinden kurtarma konsolu acarak,onarmayı deneyin. Olmazsa çıkartın hdd diski başka bir bilgisayara bağlayın ve dosyalarınızı alın.
|
| Güncelleme: Tuğsan [20 Tem 2008 16:46:44] |
 [/URL] |
|
| |
|  |
suskun_kral
Deneyimli Üye
    REP: 281
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 16:45:26
|
|
|
|
Windosun açılması gerek dosyaları gittiyse pc ye elvda etmek zorundasınız. açıkcası format atın..
|
|
| |
|  |
uantakya
Üye
   REP: 31
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 16:53:22
|
|
|
|
Format atmak zorunlu yoks siz böyle beklersiniz...Format atıncada hiçbir şey kalmaz...
|
|
| |
|  |
minnoş_97
Katılımcı Üye
    REP: 118
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 16:55:03
|
|
|
|
komut satırına düşebiliyorsan DOS kullanmış arkadaşlardan yardım al(Ben değil ben DOS kullanamaıdm!):D
|
|
| |
|  |
Tuğsan
Katılımcı Üye
    REP: 57
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 16:59:50
|
|
|
|
Hangi dosyanın eksik olduğunu söylersen daha kolay yardımcı olunur.
|
|
| |
|  |
frkn_ua
Katılımcı Üye
    REP: 56
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 17:13:51
|
|
|
|
xp cdsinden onarma işlemi yapmayı deneyebilirsiniz...
|
|
| |
|  |
OnnuuR
Deneyimli Üye
    REP: 111
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 17:18:45
|
|
|
Yaf ne uğraşıyosunuz format atın sonra Recovery My Files programıyla taratın resim vb dosyalarını alın...
|
| Güncelleme: OnnuuR [20 Tem 2008 17:19:40] |
|
|
| |
|  |
khramn
Deneyimli Üye
    REP: 387
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 18:13:42
|
|
|
|
Bazı dosyalar sırf windows bazı dosyalar sistem dosyalarıdır. Tümündede açlımama hatta komple hardiske ulaşamama proplemi yaşanabilirnir. Hangi dosya yada dosyaların zarar gördüğünü tespit etmek için önceklikle sorunun nasıl veya neden sonra ortaya çıktığına bakmak ve ne gibi bvir hata aldığınıza bakmak gerekir.Basit bir ntrl beya mbr hatasda olabilir, zararlı yazılıma bağlı komple sistem zarar görmesi hatta disk/dosya sistemi çökmeside. Ayrıca sistem özelliklerinize verirseniz sizin için çözüm yolu bulabiliriz.
Bilgileri verirseniz size yardım imkanımız artacaktır.
Ayrıca format at diyen arkadaşlar! Format atacak olan burda niçin yardım arasın biraz mantık lütfen.
|
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM.. |
|
| |
|  |
OnnuuR
Deneyimli Üye
    REP: 111
|
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 20:22:57
|
|
|
khramn'dan alıntı: Ayrıca format at diyen arkadaşlar! Format atacak olan burda niçin yardım arasın biraz mantık lütfen.
Bu laf bana da geldimi?
|
|
|
| |