Kimin dediğine hiç bakmadım.Sadece 3 kişi direk format at demiş iki kişi çözüm önermemiş ima etmiş.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Yazı dizimizin 2. bölümünde bulaşmayı engellemek için sisteminizde almanız gereken önlemler var.
CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
OnnuuR
Deneyimli Üye
REP: 116
Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008 21:28:04
khramn'dan alıntı:
Kimin dediğine hiç bakmadım.Sadece 3 kişi direk format at demiş iki kişi çözüm önermemiş ima etmiş.
Hee ben format atmadan windows'a giremeyeceği için dedim ondan sonra işinin eri kurtarma programları var... O kapsamda...
frtnydn
Üye
REP: 19
Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008 02:42:58
tnc xp cd siyle dosyalarını kurtarabilirsin
LYDER
Katılımcı Üye
REP: 274
Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008 13:12:01
Tuğsan'dan alıntı:
Windows cdsinden kurtarma konsolu acarak,onarmayı deneyin. Olmazsa çıkartın hdd diski başka bir bilgisayara bağlayın ve dosyalarınızı alın.
tuğsan arkadasımızı dedıgı daha mantıklı
CHIPOnline donanım uzmanı
enes39
Katılımcı Üye
REP: 21
Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008 14:20:09
minnoş_97'den alıntı:
komut satırına düşebiliyorsan DOS kullanmış arkadaşlardan yardım al(Ben değil ben DOS kullanamaıdm!):D
Ben kullandım ama dos windows 98 de lazım olmuyor muydu?Xp de format cd sini takıp onar diyoduk dosyaları düzeltiyodu ama bazı program ve verilerin çalışmamama ihtimali var.Zaten ben pek yapmıyom bu yöntemi önceki xpme sp3 yüklemiştim kurarken hata yaptım ve bom boot.ini gitti onla uğraşmadım yeni windows kurdum maalesef rahmetli hdd de uyuyo