Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Wireless Kablosuz Ağa Bağlanmıyor
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Haz 2008  10:18:45
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
yunuss85 sormuş:
Ayarlamaları yaptım kablolu olarak bağlanıyorum ama kablosuza geçemiyorum. bir türlü AIRTİES 205 kullanıyorum.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Windows Xp Casper nirvana

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

XviD codec'i güncellendi

Dikkat, izleniyorsunuz!

2008'de ne aradık?

20081204213000Video sıkıştırmayla uğraşanların vazgeçilmez codec'i XviD yeni bir güncelleme ile geliyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirİş yerinizde internete girerken iki kere düşünün. Neden mi? Bu araştırma her şeyi açıklıyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirYahoo, 2008 yılında yapılan aramaların TOP-10 listesini yayınladı, zirvenin sahibi yine değişmedi.
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1546REP: 1546REP: 1546REP: 1546
REP: 1546

11210 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Haz 2008  10:50:07
Wıreless modemınızın W-lan kartını donanımdan kapatmış olmayasınız. Genelde laptopun onunde veya yanlarında bır on-off dugmesı olur. Bu W-lan kartını donanımdan kapatmaya yarar. Bunun acık oldugunu kontrol edın. Ondan sonra FN tusu ıle rakam tusları uzerınde (Asusta 6 olmalı) (((I))) soyle bır sekıl olur. FN tusu ıle bu tusa basın bu sekılde yazılımsal olarakta w-lan'ı acabılır ve kablosuz bağlantı yapabılırsınız.
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
yunuss85
Yeni Üye

18 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Haz 2008  19:55:50
kardeş sorun modeme reset attıktan sonra 192.168.2.1 ayarlafrından wpa2 seçili olmasıymış tekrar reset atınca wpa yı seçtim ( sadece wista wpa2 yi destekliyorumuş.) ilginize tşkler iyi günler
yunuss85'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) yunuss85'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000