Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

XP Öldü! Yaşasın Vista!

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  11:36

Vistaya geçmeyen arkadaşlar kendilerini vista kötü diye rahatlatmasınlar XP'ye alıştınız diye bu vistayı kötü yapmaz kötü diyenler zaten hiç kullanmadan ya da çok az kullanıp karar veriyorlar.
işletim sistemlerinden windows 2000e ve XPye geçiş döneminde de böyleydi, vistaya alışınca yeni işletim sistemine geçilince de böyle olacak.
Denemeden karar verenler her zaman oldu.
Siz deneyenlerden olun.
Microsoftun işletim sistemlerinden sadece 98me iyi değildi onuda kullanıp kararımı verdim ve şuan yaklaşık 3 aydır vista kullanıyorum her şey sorunsuz.
XP çok iyiydi fakat artık süresi doldu...
XP'ye elvada demenin zamanı geldi. Sistemi yeterli olanlar için vista dönemi başlıyor. (yeni işletim sistemi çıkana kadar!!!)
Güncelleme: yelkowan (26 Eki 2007 01:18)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  12:29

sistemi iyi olanlar için haklısın ama şu anda elinde sistemi yetersız olanlar geçmez daha vistaya ki para veripte sırf vista için hem vistaya hemde bilgisayara hiç para vermez
Güncelleme: kuruwa (24 Eyl 2007 12:29)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  13:43

Ben 7 adır vista kullanıyorum gayet memnunum xpdeki hatalar oluşmuyor gayet iyi çalışıyor 512 ram le hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorum xpye dönmeyede niyetim yok bu saatten sonra..
geccetr.blogspot.com
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  13:47

Oyun Oynamak isteyenler sorun yaşıyor olsada...
diğer yönden çok iyi...
Tabili karar sizin...
"Kainatın En Güzeline Selam Olsun"
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  14:16

Alıntı: byzihh
Oyun Oynamak isteyenler sorun yaşıyor olsada...
diğer yönden çok iyi...
Tabili karar sizin...
7-8 tane oyun oynadım hiç sorunla karşılaşmadım vistada.
geccetr.blogspot.com
En üste git

Üye
REP: 325, 4,12

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  14:22

Alıntı: kuruwa
sistemi iyi olanlar için haklısın ama şu anda elinde sistemi yetersız olanlar geçmez daha vistaya ki para veripte sırf vista için hem vistaya hemde bilgisayara hiç para vermez

Merhaba

Katılıyorum.Benim sistemimde şu an 512 MB Ram var.Bu Ram miktarını yükseltip iyi bir ekran kartı alınca vistaya geçmeyi düşünüyorum.Başta bunlar olmak üzere birçok yenilik yapıp SP1 çıkınca geçicem.

İyi Günler..
ßana biRisi,
HayatıNın résMini yap dédi..
Vé siyahtan baSka réNk véRméDi..
#..RoyaL RocK !..#  /  "..échéLoNn.."

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  16:53

en iyi xp başka büyük yok
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  17:03

Alıntı: PEDE
Kanıtla
geccetr.blogspot.com
En üste git

Üye
REP: 640, 3,99

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  18:19

Alıntı: PEDE

ya bırakın kardesim bu ayakları, xp'yi hala korumak ya gerilik yada alıskanlıkları bırakamamaktan ibaret. ben 6aya yakındır vista kullanıorm nerdeyse xp cd'mi cope atcam(kardesimin pc icin lazım olmasa:D). adamlar cok kral os yapmıs, xp'deki hatalar falanda olmuo, ayrıca yeni cıkan güncellemeleriylede ufak tefek sorunlarıda kapatıolar. XP artık mazide kaldı desem az bile demis olurum.............
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eyl 2007  18:26

Bu saatten sonra attan inip eşeğe binmek istemiyosanız vista kullanın..Vistada ata binmiş gibiyken xpde eşek üzerinde seyahat ediyo gibisiniz.
geccetr.blogspot.com
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Eyl 2007  03:12

Merhaba arkadaşlar, yenilik, yeni teknoloji her zaman iyidir fakat sözü geçen Vista işletim sistemini büyük bir heves ve heyecan ile 1 ay kadar önce ben de kurdum ancak yüklü oyunlarımın yarısını tekrar install etmeme rağmen oynayamadım ve 5+1 ses sistemimden 6 kanal sesi piyasada çıktı ve her yerde var denilen tüm ses sürücülerini yüklememe rağmen bir türlü alamadım! Bugün dolaştığım tüm forumlarda da aşağı yukarı aynı sorunları yaşayan ve hala halledememiş birçok insan varken nasıl olur da XP öldü diyebiliyorsunuz? Bir de kullandığınız Vista sürümleri neler onları da paylaşırsanız sevinirim! Ben Vista Ultimate 32 Bit Türkçe kurmuştum ama dediğim gibi hüsran oldu ve yukarıda bir arkadaşımın dediği gibi en azından bir SP çıkana kadar Vista'yı evime sokmayı düşünmüyorum, teşekkürler..!
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Plastik öldü, yaşasın yeni plastik...CHIP Online 0 23 Şub 2010  21:00
 PC öldü, yaşasın cep telefonuCHIP Online 0 25 Oca 2011  00:02
 vista'da xp formatı - karışık bişey oldumadeye 5 28 Eki 2008  00:40
 Vista'dan XP'ye ücretli geçiş mahkemelik olduCHIP Online 3 16 Şub 2009  21:01
 vista kurdum xp gitti xp kurdm vista yokHPQ-User 4 17 Haz 2009  13:23
Bu sayfa 1,08 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu