Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

XPERIA'dan önce taklidi geldi
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Tem 2008  04:42:30
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Sony Ericsson XPERIA X1'i henüz piyasaya sürmemiş olabilir. Ama Çinliler sürdü...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/XPERIA-...di_7711.html

Resimlerle: XPERIA'dan önce taklidi geldi!

Çinlilerin taklit yeteneğinden daha önce de defalarca bahsetmiştik. Aynı Çinliler, şimdi de Sony Ericsson'un XPERIA X1'ini beklemekten sıkılanların yardımına koşuyor. Üstelik şartları da çok uygun...

SongLiveX1 adı verilen telefonun tasarımı XPERIA X1 ile tıpatıp aynı. Teknik özellikler ise, eğer belirtilen özelliklere inanacak olursak, neredeyse XPERIA'yı geride bırakıyor. SongLiveX1 240 x 320 çözünürlük sunan 3 inç'lik bir ekrana sahip; ancak ekran dokunmatik değil. Telefon üzerinde 2 adet kameraya yer verilmiş ve bu kameralardan biri tam 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Bluetooth desteği de sunan SongLiveX1, NES emülatörü sayesinde oyunlardan da uzak kalınmamasını sağlıyor. En çarpıcı özellik ise, hiç kuşkusuz sahip olduğu anten sayesinde TV yayınlarını ekranına yansıtabiliyor olması. Galerimizde de görebileceğiniz gibi telefonun üst jısmı dikleştirilebiliyor ve böylece küçük bir televizyon görevini başarıyla yerine getirebiliyor.

Gelelim işin fiyat kısmına... Çinli dostlarımız XPERIA X1'in çok pahalı olacağını ve herkesin yeni SE harikasına ulaşamayacağını düşünmüş olmalı ki, SongLiveX1'in fiyatını çok düşük tutmuşlar. Telefon, Çin'deki alışveriş sitelerinde 82 ile 98 Euro arasındaki fiyatlarla satılıyor.

Tüm konu: XPERIA'dan önce taklidi geldi

Resimlerle: XPERIA'dan önce taklidi geldi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Çin üretimi klon bir telefonu satın almayı düşünür müsünüz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

XviD codec'i güncellendi

Dikkat, izleniyorsunuz!

2008'de ne aradık?

20081204213000Video sıkıştırmayla uğraşanların vazgeçilmez codec'i XviD yeni bir güncelleme ile geliyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirİş yerinizde internete girerken iki kere düşünün. Neden mi? Bu araştırma her şeyi açıklıyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirYahoo, 2008 yılında yapılan aramaların TOP-10 listesini yayınladı, zirvenin sahibi yine değişmedi.
ersinbakar
Deneyimli Üye
REP: 74REP: 74REP: 74REP: 74
REP: 74

1183 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Tem 2008  08:17:28
paylaşımın için teşekkürler
ersinbakar'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) ersinbakar'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
RSN
Yeni Üye

13 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Tem 2008  08:46:05
bir ara çin malı n95 almayı düşünmüştüm hatta almaya da gittim izmirliler bilir bit pazarını oraya işte almaya gittim neyse bi kaç yere sordum kimi 300 dio kimi 400 falan neyse bi yere gittim adam 265 yaparız dedi sora dedim çok tamam dedi al 225 olsun ii dedim bakaım nese adam kurcalıo işte ilk başta baktım açılışta nokia falan yazmıo (internette falan incelediklerimde yazıodu) sora baktım bi sürü eksiği var ( çakmalardan eksiği var ha orj le karşılaştırmıyorum bile) sora elime aldım şöle bi ekranına dokundum o da ne ekran dokunmatik deil adam dio napıon sen dedim dokunmatik deilmi yok dedi çin malları dokunmatik olurmu hiç! hehe dedim al abi kalsın bu da çakmanın çakması , ondan sorada geri döndüm işte. bi kaç araştırdım hep almak istediim toshiba g900 ün 2. elini buldum 500 ytl ye onu aldım şimdi çok memnunum iyiki o çakmalardan almamışım kimseyede tavsiye etmem.
RSN'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) RSN'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
uguruygur
Yeni Üye

19 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Tem 2008  08:56:09

Gümrüğe takılmayacağını bilsem kesin alırım ama sorun çıkar diye getirtemiyorum. Zaten Nokia, sony'de malları çinde yaptırmıyor mu?
uguruygur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) uguruygur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
RSN
Yeni Üye

13 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Tem 2008  10:08:48
uguruygur'dan alıntı:

Gümrüğe takılmayacağını bilsem kesin alırım ama sorun çıkar diye getirtemiyorum. Zaten Nokia, sony'de malları çinde yaptırmıyor mu?

nokia sony ve diğer bilindik markalar ürünlerini çinde yaptırıyor olabilir ancak onlar çindeki iş gücünden yararlanıyorlar , parçaları ise kendi kalitelerindeki malzemelerden kullanıyorlar bu kolpa mallar ise çindeki teknoloji çöplüklerinden toplanan atık cihazların parçalarından yapılıyor kalite açısından çok yetersiz oluyorlar ve sağlık açısındanda tehlikeli bunlar.
RSN'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) RSN'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
uguruygur
Yeni Üye

19 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008  13:05:08

Zaten çoğu kişi telefonunu 1 sene tutup daha sonra yeni bir model ile değiştiriyor. Telefon ile fotoğraf çekmekten başka bir şey bilmeyenler bile. Niye o kadar çok para verelim ki?
uguruygur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) uguruygur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000