phonixeka
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 01:59:18
|
|
|
|
oncelikle s.a..
ben yurtdisindayim ve yeni bir pc aldim burdada xpler artik gecti vista oldu hepsi.. ama ben bunu xp yapmam lazim. Acaba nasil yaparim format cd side yok.. yani varda korkuyorum yuklemekten daha bilgisayar yeni ve pc icin 1400$ verince insanin ici gidiyor. ltfn yardim edin napabilirim oneriler sunarsaniz m. olurum..
|
|
| |
 |
WD My Passport Elite |
OCZ Vendetta 2 |
Trand PMP-638-2FM |
 WD My Passport Elite, bilgilerinizi rahatlıkla taşıyabilmeniz için tasarlanmış, son derece şık ve hafif bir harici sabit disk. |
 Büyük boyutlarıyla işlemcinizi etkili bir şekilde soğutan Vendetta 2, aynı zamanda fan gürültüsünde bıkanlara ilaç gibi gelecek. |
 Genel olarak ortalama performansa sahip olan Tran MP4 çalar, beraber müzik dinlemek isteyenlerin ilgisini çekebilir. |
|
phonixeka
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 02:07:28
|
|
|
|
yardim edermisiniz lütfen??
|
|
| |
|  |
phonixeka
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 02:22:28
|
|
|
|
Beyler ltfen yardim edn...
|
|
| |
|  |
baryu
Üye
  REP: 8
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 07:16:41
|
|
|
|
a.s Yurtdışındasın ve sanırsam internetinde sınırsız xp yi indir çek bir cd ye sonra bas formatı eger nasıl format atılacagını bilmiyorsan googlede xp format diye aratırsan baya detaylı açıklamalar bulabilirsin
|
|
| |
|  |
Omer KARADENIZ
Üye
    REP: 33
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 09:30:36
|
|
|
|
Merhaba Neden XP ye çevirmek istiyorsunuz? Özel bir yazılım falan mı kullanıyorsunuz? Vista nın XP den bir farkı yok bence Vistayı öğrenmeye çalışmanız daha güzel olur.
|
|
|
| |
|  |
khramn
Deneyimli Üye
    REP: 364
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 10:23:02
|
|
|
|
Hocam öncelikle yeni nesil laptoplarda xp kurmak bir proplem hakeza birçok donanımın xp sürücüsünü bulamayabiliyorsunuz.Bu nedenle tüm xp sürücülerinizi bulupve sp2 paketinide indirerek harici medyaya yedekleyin.Gerisi size kalmış proplemsiz kuruulum yapabilirsiniz.Öyle zor bir kurulum yok. Yalnız vista recovery bölüm kullanıyorsa onu kaldırmadan önce recovery dvdlerini oluşturmayı unutmayın. Kolay gelsin.
|
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM.. |
|
| |
|  |
waybe
Katılımcı Üye
    REP: 123
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 12:24:29
|
|
|
|
arkadaşa katılıyorum xp sürücülrini bulamaya bilirsin sen devam et wistaya ama isterden denemek için bitane hariçi hdd al xp yi ona kur hep vista hemde xp kullanırsın (xp ister indir ister satın al)
|
|
|
| |
|  |
phonixeka
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 12:49:13
|
|
|
|
vistayi silmemin neden bikere acayip kasiyor ve sql serverde islerimi yapiyorum bende ilk olarak chip aklima geldi.. 2. olarak pc leptop deil :) ben format atmaktan korkuyorum cunku yanlis bisi yaparsam pc gider filan..mesela driverlerini aldim suan ama yanlis driverlarsa ayvayi yerim :) yorumlariniz icin cok tesekkür ederim XP TÜRKCE cdsi var onu yuklemeye calisirim.. cok tesekkürler
|
| Güncelleme: phonixeka [21 May 2008 12:55:46] |
|
| |
|  |
Omer KARADENIZ
Üye
    REP: 33
|
|
| |
|  |
mengu88
Üye
   REP: 6
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 22:19:51
|
|
|
|
1400 dolara Vistada kasacak bilgisayar aldıysanız fena kazıklanmışsınız . Benden söylemesi ...
|
|
| |
|  |
khramn
Deneyimli Üye
    REP: 364
|
Mesaj Tarihi : 21 May 2008 23:08:38
|
|
|
mengu88'den alıntı: 1400 dolara Vistada kasacak bilgisayar aldıysanız fena kazıklanmışsınız . Benden söylemesi ...
Heleki yurt dışından ilginç bir tespit. Kutluyorum arkadaşı. Çok ince bir teferrruatı yakalamış
|
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM.. |
|
| |