MehtapGüler sormuş: 3 kız arkadas websitesi acacağız alışveriş ile ilgili içerik el sanatları ve teknoloji konulu ama birtürlü adını ne koyalım bulamadık yardım ederseniz seviniriz.
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: -
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; MSDigitalLocker; .NET CLR 2.0.50727)
Google'de arattım çıkmıyor demek ilk benim aklıma gelmiş
Güncelleme: QUAKE-4 [25 Tem 2008 00:24:59]
sukruala
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 00:29:23
valla siz bilirsiniz benim de aklıma bişi gelmedi
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 00:34:53
bi konu daha var bu arkadaşlar alışveriş sitesi açmak istiyorlar, 2 kere gondermiş. YAni bu domainler işe yaramaz :) Ben yazayım bitane alisverissepetim.com ;)
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
QUAKE-4
Katılımcı Üye
REP: 29
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 00:43:02
bektash'tan alıntı:
bi konu daha var bu arkadaşlar alışveriş sitesi açmak istiyorlar, 2 kere gondermiş. YAni bu domainler işe yaramaz :) Ben yazayım bitane alisverissepetim.com ;)
aaa bizim aklımıza niye gelmedi bu ya tüh şimdi senin url önerini görünce utantım kendi yazdığım url den alisverissepetim.com vaybe harbiden güzel
Önceliği problemi olan arkadasa versek siz .net .org filan alın :)
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
byburak2008
Deneyimli Üye
REP: 189
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 00:55:08
bektash'tan alıntı:
Önceliği problemi olan arkadasa versek siz .net .org filan alın :)
Benim verdiklerim Sadece siteismi.com örnek Olarak verdim. Uzantıları Tabiki kendileri karar verirler...:)