Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Yeni NFS halkası çok yakında sizlerle!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  16:29

Need for Speed serisinin son halkası Undercover yakında fanları ile buluşuyor. Peki ama ne zaman?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Yeni ... -sizlerle_8006.html

Electronic Arts yapımı Need For Speed serisinin yeni halkası yakın bir zamanda hayranları ile buluşacak. Firmanın Vancouver stüdyosunda geliştirilen oyuna dair ilk video internete sızdı.

Oynanış tarzı olarak Need for Speed: Undercover serinin geri kalanı ile uyum içerisinde olmayacak. Oyun, daha derin bir senaryo ve özgür bir oynanışın yanında görev bazlı bir ilerleyiş sunacak.

Oyunun videosundan da anlaşıldığı gibi çıkış tarihi olarak 18 Kasım gösteriliyor. Arcade serisinin yeni halkası yüksek bir ihtimalle PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek.

Tüm konu: Yeni NFS halkası çok yakında sizlerle!

İzleyin: NFS Undercover yolda!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: En son Need for Speed oyununu nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Denetmen
REP: 657, 4,06

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  16:43

Oynayamadık ki Carbon'u rahat oynatan bir PC ProStreet'ide rahat oynatacak dendi ama hiçte öyle olmadı...
En üste git

Üye
REP: 150, 3,61

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  16:54

Kendi yapıtım çeşitli Modlar ile Prostreet dahada zevkli oldu :) Ben istedigim verimi aldım . Undercover'ı ise artık incelemeye aldım denebilir.
Teknik Bakım & Montaj Uzmanı
Cnk Software & Networking Systems
http://cnk.gen.tr
CNKSoft Facebook'ta
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  17:48

Ben hiçç beğenmedim prostreet i Ahh nerde o most wanted günlerii!!!!
En üste git

Üye
REP: 197, 4,05

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  19:26

Alıntı: gergr
Ben hiçç beğenmedim prostreet i Ahh nerde o most wanted günlerii!!!!
Kesinlikle Pro street İnarırmısınız. Aldıgım gün ilk bölümünü Oynadım Oynadıgım Gibi kaldırdım. Nerde O Most wandet Umarım Cıkacak Olan Undercover Daha güzel olur most wandet'ı aratmaz inşaalah :))
Sen gerisin geriye gidiver
Sen bi zahmet bu işten elini çekiver
Sen tezinden kararan kalbini söküver
İyisi mi sen benim yerime kendini koyuver!  

Sagopa Kajmer & Kolera - Bu İşlerden Elini Çek
En üste git

Üye
REP: 640, 3,99

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  19:56

most wanted'dan sora kötüledi EA, carbon'uda oynadım bitirdim oda fena degildi ama MW gibi sürükleyici ve güzel olamadı. prostreet zaten yükledim bi yarış yapıp sildim. bu oyundan baya beklentim var ki olmalı artık yoksa EA'nın nfs serisini geri getirmesi cok zor. ama kendileri kaşında, normalde bikac yılda cıkardıkları NFS oyunlarını fifa gibi her sene yapmaya karar verdiler ve bole baştan savma oldu işte...
En üste git

Üye
REP: 231, 3,63

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  20:35

Sistemim zaten yetmeyecektir. O zaman sorun yok oyunu siz düşünün. Ben nasıl olsa oynayamıcam :D

Şaka maka ben yeniden MW yüklemeyi düşünüyorum. Aslında Carbon'da yüklerim ama CD si bozuk Gülüş
Sen bendini yıkan asi su, 
Sen engel tanımayan rüzgar, 
Sen Ergenekon dağından doğan güneş, 
Sen ALLAH ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul... 
Senin adın TÜRK!..

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  22:32

bencede arkadaslarım nerde o msowandet günleri hele su sonlarda cıkan fordun uzun bi arabası warya onu bi gelsitrince polısler 5.sviyed olun ca off onalrdan kaç mak ne zevkli olurduuu:D
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2008  22:34

EA games bu oyunda NFS nin tarzını tamamen değiştirip işin içine değişik aksiyonlar ve görevler katmışa benziyor.
Umarım bu tarz tutar ve devamı gelir.Aksi halde prostreet faciasıyla yara alan NFS serisi THE END diyebilir.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink31 Tem 2008  01:41

Sanırm GTA nın tutmasıyla birlikte EA da bu tarza kaymaya başladı.
Pro Street i aldığım gün bitirdim kaldırdım ve tüm arkadaşlarıma zamanınızı harcamayın dedim. Ki öylede Çabucak biten bir oyun, kurgu zayıf. Komik hatalarla dolu. Race Driver Grid i daha çok beğendim. NFS de Street King olmuşum ama podyumda hala eski Street King çıkıp avaz avaz bağırıyor. Küçücük bir takla atıyorum ve düz düşüyorum, hop Race Over. Delirmemek elde değil. Bir kaç kez de mantıken kırılması gereken bir direğe çarparak yarış dışı kaldım. Yani EA gibi bir şirketin bu tip şeylere özen göstermesi gerekir. Bu kadar basit olmamalı.
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink31 Tem 2008  16:52

Güzel birşeye benziyor pro Stretti oynamadım ama (daha doğrusu demosunu oynadım) bana pro street sanki daha çok porshe uncheled(artık tam hatırlamıyorum adını) havasını verdi.
Ama bu oyun güzel olacağa benziyor.
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Asus Eee Keyboard çok yakında sizlerleCHIP Online 1 18 May 2009  12:33
 Blackberry: App World çok yakında sizlerleCHIP Online 0 29 Tem 2009  14:45
 Yeni NFS'nin adı yakında açıklanıyor !..Karub 2 14 May 2010  08:39
 AMD'nin yeni ekran kartları çok yakındaCHIP Online 2 15 Eyl 2009  19:15
en yeni zippo modelleri sizlerle!!hekimoglu08 2 13 Haz 2010  19:35
Bu sayfa 1,29 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu