Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Yeni Windows Live mercek altında

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2008  02:12

Messenger, Mail, Movie Maker... Windows Live setinin yeni sürümü mercek altında.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Yeni ... k-altinda_8784.html

Resimlerle: Yeni Windows Live mercek altında

Microsoft, denemek isteyenler için Windows Live araçlarının, nihai sürüm adayı olarak da kabul edebileceğimiz en yeni beta sürümlerini, Essentials adı ile indirmeye sundu. Taze bir arayüz ve yeni fonksiyonlar ile Microsoft, masaüstü ve çevrimiçi çalışmayı birbirine bağlamaya devam ediyor. Üstelik yeni Live paketi Türkçe desteğine de sahip...

Microsoft güncel paket içerisinde 7 adet Live aracı sunuyor. Fakat programların hangisinin kurulacağına siz karar veriyorsunuz. Sizlere hangi Live programlarını denemeniz gerektiğini anlatacağız.

Windows Live Messenger
Popüler Live Messenger, 9. sürümünde tamamen yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü ile beraber geliyor. 14.0.8050.1202 yapı numarasıyla gelen son sürümde, 9'dan önce gelen sürümlere bulunan birçok düğme tarihe karıştı. Artık anında mesajlaşma yazılımı daha derli toplu ve daha gelişmiş bir tasarıma sahip.

Kişileriniz standart ayarda sadece renkli bloklar şekline gösteriliyor. Elbette isterseniz kişi-ikonlarını da açabilirsiniz. Kişilerinizin çevrimiçi olma durumu dört farklı renkle vurgulanıyor. Örneğin "çevrimiçi" durumunu yeşil, "meşgul" durumunu ise kırmızı temsil ediyor. Çevrimdışı gözüken / olan kişilerinizin ikonları ise yarı şeffaf gözüküyor. Bir mesaj yazmak istediğinizde fare imleci ile kişinin üzerine gittiğinizde beliren yarı-şeffaf menüden uygun mesaj tipini (e-posta, çevrimdışı mesaj) seçebilirsiniz.

Sık kullanılan kişiler bundan sonra Sürükle & Bırak ile yeni "Favorites" listesine taşınabiliyor. Bu şekilde en önemli arkadaşlarınızı sürekli göz önünde tutabilirsiniz. En sonunda birden çok PC'de aynı anda aynı hesap ile oturum açılabiliyor. Tek şart: Her bilgisayarda yeni Live-Messenger kurulu olmalı.

Download: Windows Live Essentials

Tüm konu: Yeni Windows Live mercek altında

Resimlerle: Yeni Windows Live mercek altında

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Live'ın nihai sürüm adayı olarak da kabul edilen son sürümünü denediniz mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink21 Eyl 2008  15:24

Valla kurdum ama İfadeler İle ilgili bir sorunum var önceden yazdıkça çıkan ifadeler artık çıkmıyor yada daha doğrusu bir çıkıyor bir çıkmıyor :)

onun dışında metalik renkleride biraz abartmışlar
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink21 Eyl 2008  16:44

Evet bir çıkıyor bir çıkmıyor ifadeler ama herhalde karalı sürümde düzeltirler.Şu movie makerı daha dnme fırsatım olmadı ama 1 ay içinde Vista ultimate ile birlikte deneyeceğim.Ribbona alıştırma gibi geldi bana :D
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Eyl 2008  19:04

Çok güzel ve kullanışlı bir live messenger ile karşılaştım. Ancak bir türlü uygun messenger plus live programını yükleyip bütünleştiremedim?
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink29 Eyl 2008  17:57

Çok güzel ama messenger plus live stuffplug messenger discover live uymuyor yeni olduğu içinKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaSinsiSinsiSinsiSinsiAğlıyorAğlıyorGülüşGülüşKahkahaKahkahaSinsiSinsi
Güncelleme: uçak (29 Eyl 2008 18:01)
En üste git

Üye
REP: 130, 4,09

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eki 2008  19:11

sabah sabah msn açayım dedim açamadım neden yeni sürüm çıkmış indecekmişim.. indirdim tabii. evet daha hoş olmuş.
messenger group u tam anlamıyla kullanamadım. mail geliyor gönderdiğim hesaba join e tıklıyorum link bulunamadı diyor. normal group a devam edeceğiz.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2008  04:45

Zamanında bir MS yöneticisi(İsmini hatırlayamadım) Live ile Explorer arasında çok özel bir bağ olduğunu söylemişti. Fakat bu sürümün bir önceki versiyonunu kullanan biri olarak bir ayrıntının değişmemiş olduğunu görünce bir hayli hayal kırıklığına uğradım.

Zira, eski versiyonlarda Messenger üzerinde bulunan Posta simgesine tıkladığımda doğruca Gelen Kutusuna ulaşıyor ilen, artık ona tıkladığımda firefox açılıyor ve bana ID ve Şifre soruyor. Bu çok sıkıcı bir işlem.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2008  15:10

arkadaşlar ben maillerime bakamıyorum yabancı bir msn hotmail oturum açma sayfasına yönlendiriyor bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2008  18:24

saol paylaşım için
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2008  20:42

Ben bu sürümden önceki sürümü kullanıyorum ama şimdikine yükseltmeyi düşünmüyorum çünkü ; Türkçe yaması yok çıksın ilk işim bunu indirmek Kahkaha

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2008  21:19

Alıntı: enes39
Ben bu sürümden önceki sürümü kullanıyorum ama şimdikine yükseltmeyi düşünmüyorum çünkü ; Türkçe yaması yok çıksın ilk işim bunu indirmek Kahkaha

Türkçe yama mı? Bu çıkan rc sürümü arkadaşım.Tamamen Türkçe..Islık
ne ekersen onu biçersin
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 AMD ve Intel: Yeni işlemciler mercek altındaCHIP Online 13 22 Tem 2009  20:30
 İlk Windows mercek altındaCHIP Online 22 14 Mar 2011  15:51
 Office 2007 SP2 mercek altındaCHIP Online 4 02 May 2009  15:39
 2009 model güvenlik paketleri mercek altındaCHIP Online 15 07 Ara 2008  23:37
 Apple'ın MacBook'ları mercek altındaCHIP Online 3 06 Haz 2009  15:47
Bu sayfa 1,59 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu