Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Yüksek performans sunan yeni Avira'lar hazır

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2008  15:00

Avira, AntiVir 2009 serisi güvenlik paketlerini tanıttı. Yeni sürümler ne vaat ediyor?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Yuks ... lar-hazir_9157.html

Alman güvenlik firması Avira, 2009 serisi güvenlik paketlerini tanıttı. AntiVir Premium 2009 (23,90 USD+KDV) ve AntiVir Internet Security 2009 (33,90 USD+KDV) artık kullanıcıların hizmetinde.

Yeni ürünleri satın alanlar daha kısa tarama süreleri ve daha anlaşılır kullanıcı arabiriminden faydalanacak. Şimdiye kadar eksik olan kurtarma CD'si "Extras" menüsündeki yeni bir seçenek ile telafi ediliyor; bu sayede kullanıcı uygun imajı yükleyip yazdırabiliyor. E-posta filtresi MailGuard artık gönderilen postaları da zararlılara karşı tarıyor ve web sitesi filtresi WebGuard kimlik avına karşı korum sağlıyor. Yeni eklenen bir diğer özellik ise veri kaybının önüne geçen yedekleme aracı.

Tüm konu: Yüksek performans sunan yeni Avira'lar hazır

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Avira ürünleri hakkındaki düşünceleriniz...

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2008  21:31

BEĞENDİĞİM NADİR VİRÜS PROGRAMLARINDAN BİRİ, HATTA ÜCRETSİZİ BİLE ÇOK GÜVENİLİR
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2008  09:29

ücretsiz olupta avira kadar başarılı olan başka bir virüs tarama yazılımı yok bence tek bir eksiği var o da spy tarama fonksiyonun olmaması ki o da başka ücretsiz yazılımlar ile telafi edilebiliyor
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2008  14:51

hangi yazılımlar ile telafi ediyorsun ben 3 aylıkpremium'u kullanıyorum. bitince tekrar dönersem anti spy gerçek zamanlı lazım. ama terminatör gibi eskiden yasaklı olanlar olmasın.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink18 Eki 2008  13:34

Alıntı: serdar_ayberk
hangi yazılımlar ile telafi ediyorsun ben 3 aylıkpremium'u kullanıyorum. bitince tekrar dönersem anti spy gerçek zamanlı lazım. ama terminatör gibi eskiden yasaklı olanlar olmasın.

Ad-aware nin portable sürümü var onu kullan
En üste git

Üye
REP: 708, 4,10

Kişisel Sayfası

PermaLink18 Eki 2008  13:54

Alıntı: serdar_ayberk
sana free trojan programı olarak Spybot - Search & Destroy öneririm.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink18 Eki 2008  13:58

bencede dostum çok memnunum çok hafif ve hızlı.
Alıntı: Ahmet DOĞAN
ücretsiz olupta avira kadar başarılı olan başka bir virüs tarama yazılımı yok bence tek bir eksiği var o da spy tarama fonksiyonun olmaması ki o da başka ücretsiz yazılımlar ile telafi edilebiliyor
İlmini muhtaç olandan esirgeyene, gökteki kuşlar ve denizdeki balıklar lanet eder. (Hadisi Şerif)
windows vista home premium
üretici:casper bilgisayar sistemleri a.ş ---işlemci:intel(R)core(TM)2 duo cpu E7300 @2.66GHz 2,66 GHz---Bellek(RAM):1,00GB---Görüntü Bağdaştırıcısı nVIDIA GeForce G100
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 Eki 2008  14:07

Şimdiye kadar kullandığım en iyi antivirüs programı,Casus yazılımların hepsini görmemesi bi eksiklik tabii
WEB MASTER
WWW.ERDALBILISIM.NET
Mail;alierenerdal@hotmail.com.tr
,eren@erdalbilisim.net
Sosyal Ağ;facebook.com/getle.man.ern,twitter.com/alierenerdal

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
★Yeni Avira'lar Göründü!★özkan_oktay 2 22 Haz 2011  15:51
 Yüksek teknoloji sunan yüzen saray...CHIP Online 5 05 Ağu 2009  18:37
 Yeni Norton'lar hazır: İndirin, deneyin!CHIP Online 2 25 Nis 2010  13:22
 Kullanışlı Yüksek seviye GPU lar için zor sorularmayel 4 20 Mar 2011  20:30
 Oyun PC-Düşük Fiyata yüksek performans?HPQ-User 5 16 Eyl 2007  23:11
Bu sayfa 1,21 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu