www.chip.com.tr | 18 Kas 2008 16:40
Ücretli profesyonel sürüm bedavaya: ZoneAlarm 24 saatliğine Pro 2009 sürümünü hediye etti. İndirin!Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Zone ... ne-bedava_9637.html Masaüstü güvenlik duvarı üreticisi ZoneAlarm normalde 40 dolar karşılığında satışa sunduğu Pro 2009 sürümünü 24 saat boyunca ücretsiz olarak indirmeye sundu. ZoneAlarm Free ile karşılaştırıldığında gelişmiş özellikler sunan koruma programının PC'nizdeki diğer kullanıcıların sörf alışkanlıklarını sınırlayabileceğiniz bir web filtresi var; siteler tarafından gönderilen tüm çerezleri yönetebiliyor ve rahatsız edici açılır pencereleri engelleyebiliyor. İngilizce dilindeki 2009 sürümü bunun dışında kendini sürekli güncelleyen, yeni geliştirilmiş bir anti virüs motoruna da sahip. Üreticiye göre casus yazılım koruması da yeniden elden geçirildi. İndirmeye başlayabilmek için güvenlik duvarı üreticisine bir e-posta adresi ile kayıt olmalısınız. Eğer yazılımı kullanmayı düşünüyorsanız Amerika ile aramızda olan saat farkı nedeniyle kayıt işlemini hemen gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz. ZoneAlarm hakkında ayrıntılı bilgi almak için bu makalemizi okuyabilirsiniz. Ücretsiz download için: http://download.zonealarm.comTüm konu: Zone Alarm Pro 2009 24 saatliğine bedava!Kaynak: www.chip.com.trTartışıyoruz: Fırsattan yararlanmayı düşünüyor musunuz?   |
| |
|
|
| |
|
|
| |
Üye - Mesaj
- 166
Blog Sayfası Kişisel Sayfası
| 18 Kas 2008 17:28
Doğum günü kutlu olsun ZoneAlarm ımın :) Chip e de teşekkürler bu haberi verdikleri için. İndiriyorum şimdi. Every breath lives me one less to my last
|
| |
Bilgin Üye - Mesaj
- 2693
| 18 Kas 2008 17:33
kotaya yazık 1 haftalık yada 1 aylık olsa ide sanki hiç görmemiş gibi 1 günlük birde saat farkını koyarsak daha inmeden zaman dolmuş olacak zaten bi kaliteside yok kıs2009 yada nod32 fazlasıyla yeter. |
| |
Üye - Mesaj
- 166
| 18 Kas 2008 17:55
1 yıllık hediye ediyor, fakat bugün içinde indirmeni istiyor. Dikkatli okuyamamışsınız.Bu da mantıklı bir şey haliyle. Doğum günü ise sadece o güne özgün olmalı.
1 yıl bedava zonealarm pro hediye. bence çok hoş bir şey bu. hangi firma yapıyorki bunu. Güncelleme: Lammoth (18 Kas 2008 17:57) Every breath lives me one less to my last
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 3
Kişisel Sayfası
| 18 Kas 2008 17:57
 linke girip durumdan ilk faydalananlardan olmak için mail adresimi yazdım ama! mail box ıma gelen herhangi bir yanıt yok malesef. Umarım gelir |
| |
Deneyimli Üye - Mesaj
- 1247
Kişisel Sayfası
| 18 Kas 2008 18:00
arkdaşlar ben eposta adresimi verdimde nasıl indircem yardım edin |
| |
Üye - Mesaj
- 166
| 18 Kas 2008 18:02
@tarumm Garip, ben şu an kullanıyorum. Server yoğunluğundan dolayı bir kez "bu mesajı görmenizi arzulamazdık ama server ımız epey yoğun..." şeklinde bir mesaj gelmişti fakat bir kez daha denediğimde mail ime download adresi ve lisans numarası geldi. kurdum, lisansımı tamamladım ve kullanıyorum.
adam kayırmayacağına göre siz işlemleri tam yapamıyorsunuz ve suçu kendinizde değil de size bir şey hediye etmek isteyen -ki buna hiç zorunlu olmayan- kişilere kesiyorsunuz.
@baran101010 Orada download linki var, ona tıklayacaksın, download olacak, program kurulacak, yeniden pc başlayacak ve ardından lisans numaranı gireceksin Güncelleme: Lammoth (18 Kas 2008 18:04) Every breath lives me one less to my last
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 3
Kişisel Sayfası
| 18 Kas 2008 18:08
Sayın Lammoth; İnsanları tanımadan haklarında olumsuz yorum yapmayınız lütfen, ben ne olmuşsa aynen onu yazıyorum. Biraz daha ezici değilde yapıcı olursanız sevinirim form sakinleri adına.
|
| |
Üye - Mesaj
- 166
| 18 Kas 2008 18:14
peki,özür dilerim Every breath lives me one less to my last
|
| |
Deneyimli Üye - Mesaj
- 1247
Kişisel Sayfası
| 18 Kas 2008 18:39
ben downlaodı tıklıyorum ve bende email adresi isim istiyo bende yazıp submit diyorum oluyor.ancak e-posta adresşme birşey gelmiyor |
| |
Forum Katibi - Mesaj
- 4388
| 18 Kas 2008 19:19
maili bekliyorum gelmesi için.. Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenlerhttp://www.chip.com.tr/forum/Vis ... inenler_t71448.htmlAyrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur Her türlü habere itinayla yorum yapılır.. chip online haber benden sorulur.....:DDD yaklaşanı yakarım  http://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html |
| |
|