arkadaşlar yoğunluk yüzünden aktivasyon bilgilerini ve download linkini barındıran mailin size gelmesi uzun sürebilir. firma, sitesinde 48 saatlik bir süre veriyor. yani siz kaydolduktan sonra en geç 48 saat içinde size e-mail yoluyla geri dönüş yapılacakır ;)
1 yıllık hediye ediyor, fakat bugün içinde indirmeni istiyor. Dikkatli okuyamamışsınız.Bu da mantıklı bir şey haliyle. Doğum günü ise sadece o güne özgün olmalı.
1 yıl bedava zonealarm pro hediye. bence çok hoş bir şey bu. hangi firma yapıyorki bunu.
Zone Alarm Pro 2009 24 saatliğine bedava! arkadaşım okuma yazman yoksa ben napıyım
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer ALLAH'a bile etmezlerdi secde. . Mehmet Akif ERSOY ALLAHINA kurban ey güzel şair.
24 saat içinde tam sürümü indirme imkanı verilmiştir. yani önemli olan bu süre içinde tam sürümü indirmek. tam sürümü indirdikten sonra 1 yıl boyunca ücretsiz güncelleme desteğiyle kullanabileceksiniz.
CHIP Online sadece 24 saat boyunca kullanabileceğiniz bir güvenlik duvarı fırsatının haberini yapar mı sizce?
Bazı arkadaşlarımız yanlış anlamışlar bakın ben kayıt olmuştum ve o gün(dün) saat 16:00 da yeniden kayıt istedi ve 10 dk sonra E-mail adresime key ve şifre geldi ve kurdum ve orada 365 gün kullanabileceksin diyor. Ve bir de 24 saat içinde key geldi geldi yoksa kampanyadan yaralanamıyorsunuz(ben demiyorum Zone Alarm diyor). Ayrıca yeniden belirtmeliyim ki 24 saatlik kullanım hiç mi hiç değil tam 365 günlük firewall+spyware yazılımını içeriyor. Firma kuruluşunun 15. yıl sebebiyle böyle bir kampanya yaptı.
bana mail geldi indirdikten sonra 1 senelik yapacam 18 kasım 2009'a kadar gözüküyor. şimdilik kis kullanıyorum 3 aylık bitince avira premium varsa ona yoksa free avira kullanacam yanında iyi olacak internet security komple paket işlevi görür. zone alarm avg gibi biraz sorunlu zannederim hiç güvenilir mi bilmiyorum. yüklermiyim bilmşiyorum. elimde lisansı oldu kisten sonra karar veririm Recep Baltaş da olumsuz not verdiğine göre olumsuz olabilir.