|
Yeni Üye
|
24 Şub 2012 17:49
SanDisk Cruzer 16GB Flash'ım var ama "Disk Yazmaya Karşı Korumalı" hatasını alıyorum Tam 23 Gündür İnternette detaylı bir arama yapıyorum ama sonuç hep hüsran. AMPAWsmasherX Programını denedim olmadı Kayıt Defterinden korumayı kaldırmayı denedim, olmadı Bu Güvenlik sekmesindeki izinleri de denedim yine olmadı Ama garip olan şu Arkadaşıma oyun atmak için Usb'sini aldım Ve hiçbir sorun olmadı. Onun Usb'si de SanDisk Cruzer Blade 8GB Bende "Foruma yazayım" dedim. Ne olur bir çare bulun 50 TL verdik boşamı gidecek. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM |
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Yeni Üye
|
24 Şub 2012 18:31
tasinabilir diskinize format atin. daha sonra dosya taramasi yapin hatalar gidecektir.
ama önce diskinizin parola korumasi varsa onu acin. |
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Yeni Üye
|
24 Şub 2012 18:33
Bazı Format Programlarını denedim ama malesef bir link verebilirmisiniz
|
|
|
|
Üye
|
24 Şub 2012 19:43
yaa bırak programı biçimlendirsene flshı bunun için
Bilgisayarım klasörünü açıyoruz usb'nizin adı her nyse sağ tıklıyoruz biçimlendir diyoruz açılan pencereden hızlı biçimlendiri seçip başlat diyoruz gelen ileti kutusuna evet diyip 5 saniye bekledikten sonra usb mizi sanki yeni almış gibi kullanıyoruz ------------------------------------------------------------------------------ hayırlı olsun güle güle kullan :[ |
|
|
|
Üye
|
24 Şub 2012 20:50
Belleğinizin üzerinde tırnak gibi bir şey varsa yazma korumalı olabilir.
|
|
|
|
Yeni Üye
|
25 Şub 2012 17:36
Arkadaşım Biçimlendirirkende Hata veriyor ve flashın yanında bir tuşda yok :S
|
|
|
|
Yeni Üye
|
21 Mar 2012 18:37
bende 8 gb aldım secur access ile uğraşırken oldu anlamadım. nasıl çözücez bunu arkadaşlar biçimlendirilmiyorda..
|
|
|
|
Yeni Üye
|
25 Eyl 2012 12:46
Ya Arkadaşlar adam yazma koruması var diyor format at diyorsunuz.Yazma koruması olmasa zaten format atar,abuk subuk cevaplar vermeyin,biliyorsanız bi çozüm önerin,bilmiyorsanız cevap yazmayın.
Ayrıca aynı dertten bende muzdaripim 8gb sandisk.Çözüm bilen varsa lütfen paylaşsın. Ha bide web de birçok program var yazma koruması kaldırma adı altında ama hiçbiri işe yaramadı.(Disk Yama Korumalı). |
|
|
|
Üye
|
26 Eyl 2012 05:18
|
|
|
|
Yeni Üye
|
02 May 2013 21:32
Arkadaşlar... Yazma koruması pc de değil, usb de bilmiyorsanız cevaplamayın...
|
|
|