Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

açılış şifresi
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  15:30:03
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
ksksebo sormuş:
benim eski bir diz üstüm var onu bayadır kullanmıyordum bir ara açmak istedim fakat şifre istedi. oturum şifresi değildi, ilk defa karşılaştım. tüm hatırladığım şifreleri yazdım olmadı bende bir tamirciye gittim, durmr anlattım bana bios şifresi koymuşsun dedi bende ben koymadığımı soyleyince çalıntımı bu dedi benim sinirlerim bozdu aldım eve döndüm akıl var mantık var neden bu kadar eski (kılavyeden biriki tuş daha önce kopmuştu) bir molel çalıntı bilgisayar alayım yardımcı olabilirmisiniz olursanız çok sevinirim..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
IBM THİNKPED

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/0.2.149.27 Safari/525.13
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

1 Dolara Half-Life!

Vista baş ağrıtıyor!

Windows7 Beta 1 sinyalleri

20081120053137Oyun tarihinin önemli ismi Half-Life'tan 10. yaş günü hediyesi: Sadece 1 Dolara orijinal Half-Life.
Windows-Vista-bas-agritiyorÜç büyük şirketin çalışanları şirketlerini dava etmeye hazırlanıyor. Davanın merkezinde Vista var!
Windows-Vista-bas-agritiyorWindows 7'nin merakla beklenen ilk beta sürümünün ayrıntıları netleşiyor.
suskun_kral
Deneyimli Üye
REP: 333REP: 333REP: 333REP: 333
REP: 333

1448 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  15:37:05
bilgisayarı açtık ve karşımıza şifre sorma yeri geldi.bu şifreyi kırmak için ctrl+alt+delete+delete (delete çift) yapınca karşımıza bir kutucuk geliyo.kullanıcı adı yerini silip oraya administrator yazıyoz ve şifre yerini boş bırakıp enter’liyoruz.bilgisayar açıldı.şifreyi değiştirmek için :

başlat>ayarlar>denetim masası>kullanıcı hesapları buradan şifrenizi değiştirebilirsiniz.(önceki şifreyi sormuyo) yalnız emeğe saygı lütfen...

bios şifresi ise...

http://www.forumturka.net/forum/arc.../t-5995.html
Güncelleme: suskun_kral [05 Eyl 2008 15:37:58]
suskun_kral'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suskun_kral'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ksksebo
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  15:54:11
çok sağol akşam evde bi denerim emeğ sağı emekçi kerdeşim
ksksebo'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) ksksebo'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
gazi909
Katılımcı Üye
REP: 63REP: 63REP: 63REP: 63
REP: 63

607 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  16:50:20
ben bios şifresini kendim koydum.bunun da kırılma yöntemi var mı?bilgisayarı açarken 2 kez şifre istiyor yani.bi oem logodan sonra bi de oturum şifresi
gazi909'un profilini görüntüle gazi909'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000