Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Adım adım Windows 7 Sıçrama listeleri!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 May 2010  00:45

Sıçrama listelerinde ustalaşın, Windows 7'yi çok daha hızlı ve çok daha verimli kullanın...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/adim ... isteleri_19940.html

Resimlerle: Adım adım Windows 7 Sıçrama listeleri

İşletim sisteminin kendisini hızlandırmaya çalışmadan önce, daha hızlı kullanmanın yollarını öğrenmek gerekiyor.

Windows 7'nin basit görünen ama çok pratik özelliklerinden biri sıçrama listeleri. Peki nedir bu sıçrama listeleri?

Sıçrama listeleri, Başlat Menüsü altında ve Görev Çubuğu'nda yer alan uygulamalarda çıkan kısayollardır. Bu kısayollar sık kullanılan uygulamalara göre şekillenir, ya da kullanıcılar buraya uygulama sabitler. Bu sayede uygulamayı çalıştırıp, yüklemesini bekledikten sonra istediğiniz alt adrese gitmek ya da dosyayı açmak yerine, direk istediğiniz yere erişir, zaman kazanırsınız.

Bu çok basit ama günlük kullanımda çok vakit kazandıran özelliği kullanmayı, galerimizi takip ederek sadece birkaç dakika içerisinde bütün detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine bu makalede yer alan ücretsiz bir uygulama yardımıyla sıçrama listelerini daha güçlü hale getirebilirsiniz.

Adım adım Windows 7'de sıçrama listeleri için tıklayın...

Tüm konu: Adım adım Windows 7 Sıçrama listeleri!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de sıçrama listelerini kullanıyor musunuz?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Haz 2010  09:57

Alıntı: CHIP Online10.05.2010 00:45:00Alıntı yapılan Mesaja git
Sıçrama listelerinde ustalaşın, Windows 7'yi çok daha hızlı ve çok daha verimli kullanın...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/adim ... isteleri_19940.html

İşletim sisteminin kendisini hızlandırmaya çalışmadan önce, daha hızlı kullanmanın yollarını öğrenmek gerekiyor.

Windows 7'nin basit görünen ama çok pratik özelliklerinden biri sıçrama listeleri. Peki nedir bu sıçrama listeleri?

Sıçrama listeleri, Başlat Menüsü altında ve Görev Çubuğu'nda yer alan uygulamalarda çıkan kısayollardır. Bu kısayollar sık kullanılan uygulamalara göre şekillenir, ya da kullanıcılar buraya uygulama sabitler. Bu sayede uygulamayı çalıştırıp, yüklemesini bekledikten sonra istediğiniz alt adrese gitmek ya da dosyayı açmak yerine, direk istediğiniz yere erişir, zaman kazanırsınız.

Bu çok basit ama günlük kullanımda çok vakit kazandıran özelliği kullanmayı, galerimizi takip ederek sadece birkaç dakika içerisinde bütün detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine bu makalede yer alan ücretsiz bir uygulama yardımıyla sıçrama listelerini daha güçlü hale getirebilirsiniz.

Adım adım Windows 7'de sıçrama listeleri için tıklayın...

Tüm konu: Adım adım Windows 7 Sıçrama listeleri!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de sıçrama listelerini kullanıyor musunuz?
tesekkurler cok guzel goruntuler
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Adım adım: Windows 7'yi kurun ve deneyinCHIP Online 13 29 Oca 2009  10:27
 Adım adım: Pardus 2009 kuruyoruz...CHIP Online 5 21 Tem 2009  11:36
 Adım adım Pardus 2008 kurulumuCHIP Online 3 18 Tem 2008  12:27
 Adım adım: YouTube videolarını MP3'e çevirinCHIP Online 3 26 Nis 2009  01:07
 Adım adım: İnternette görünmez olmak!CHIP Online 5 20 Mar 2009  21:12
Bu sayfa 0,98 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu