Ailece izlenebilecek minimum küfür içeren, cinsellik içermeyen komedi içerikli Türk veya Yabancı farketmez bir film tavsiye eder misiniz? Ailece izlemek ve gülmek istiyorum.
Up, Click, Ratatouille, Marry and Max, Toy Story, Little Man, Pirates Of The Caribbean, The Pursuit of Happyness, Back to the Future, 50 First Dates, Jeux D'enfants, Bruce Almighty, Home Alone : )), Problem Child :)) Ahh ahh ne günlerdi...
Komşum bir kaatil (bruce wills) 1 ve 2 bölüm Tabana kuvvet (Rat race orijinal adı) See spot run Salak koruma (witless protection) The money pit (para tuzağı) Gülerken kalp riskine karşı doktor bulundurmalısın Cats and dogs 1 ve 2. bölüm Love wrecked (aşk adası) Üçkağıtçılar My stepmother is an alien Envy Conheads Looney tunes The Gods must be crazy 1.2.3.ve 4. bölüm Sihirli oyuncakçı Salako romano Herbie fully loaded (bulabilirsen diğer bölümleri) Fools Gold (altın şans) Love potion No:9 Bean Santa clause (noel baba) Zor hedef fare Mr destiny (Bay kader) Salak ile avanak (Dump and dumber) Daddy day camp (afacanlar kampta) Baby's day out (bebek firarda) Death becomes her Çılgınlar gemisi (Boat trip) Bendeki dvd lerden bazılarını yazdım. Karışıklık olmasın diye bazılarını türkçe ve orijinal adlarıyla yazdım. Bazıları türkçe dublaj seçenekli bazıları altyazılı.
How Dou You Know, Morning Glory. İkisi de 2010 yapımı, sıcacık komediler eheh. Ailecek rahatça izlenilir, cinsellik minimum. Mornin Glory'de azcık var ama. Azcık o da.
Reklamcınız geldi hanıııığm: http://filmarsivle.blogspot.com/ Yeni başladım torrentleri yüklemeye; ama olsun yakın zamanda arşivim sayesinde yükseleceğime eminim eheh. Emin değilim ama emin olmak istiyorum yau bozmayın.