Akıllı telefonlar: En iyi 10 cep!

CHIP Online
16-03-2010, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Paranın satın alabileceği en iyi 10 cep telefonu: Sizce piyasadaki en iyi model hangisi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/akil ... i-10-cep_18845.html

Resimlerle: Dünyanın en iyi 10 cep telefonu!

Dünyanın en iyi cep telefonu hangisidir? Soruyu tüketicilere sorarsanız, bu sorunun cevabı kullandıkları cep telefonu olabilir.

Aslında doğru cevap tüketicinin ihtiyaçlarında ve cebindeki parada saklıdır. En pahalı, en üst model, en son çıkan cep telefonu her tüketici için en iyisi demek değildir. Kesesine göre ve ihtiyacını karşılayan cep telefonu tüketici için dünyanın en iyi cep telefonudur.

Bu bir yana, yeni gelişmeler cep telefonlarını küçük cep bilgisayarlarına dönüştürdü. Farklı tasarımlar, arabirimler ve arayüzler deneniyor. Donanım üreticilerinin çabaları kadar mobil işletim sistemleri ve hatta bu sistemlerin bağlı olduğu altyapı da çok önemli.

Örneğin iPhone'un App Store'u, cep telefonunun meşhur hassas dokunmatiği kadar önemli. Motorola Droid gibi yeni Android cepler de onu zorlamaya başladı. HTC farklı telefonlar ile herkesi şaşırtıyor. Windows Phone 7 de Microsoft'un tekrar güçlenmesini sağlıyor. Nokia'dan N900 üzerinde Linux Maemo çok etkileyici. Peki en iyisi hangisi?

Techradar farklı özelliklerinden yola çıkarak, yeni nesil akıllı cep telefonları içerisinde kendi en iyi 10 listesini yaptı. Bu 10 cep de son zamanların en çok dikkat çeken modelleri. İşte bunları galerimizde bulabilir, görüşlerinizi forumda bizlerle paylaşabilirsiniz...

Tüm konu: Akıllı telefonlar: En iyi 10 cep!

İzleyin: İlk Windows Phone 7 cep!

Resimlerle: Dünyanın en iyi 10 cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: hangi akıllı cep telefonu?

posicor
16-03-2010, 15:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Şu an için en iyisi N900.Alet herşeyiyle dokunmatik bir linux netbook olmuş.Androidin yeni versiyonu hariç diğerlerini (iphone 3gs, winmobile 6.5 ve android 1.x) kullandım ama hiçbiri N900'ün yanına bile yaklaşamadı.

Tek sıkıntısı ekranı resistive, bu nedenle arayüzü capacitive'ler kadar akıcı değil.Ama zaten öyle bir cihaza capacitive ekran da tam olmazdı (kalem kullanma ihtiyacı nedeniyle)