arkadaşlar burada 90nm belirtilmiş ancak detaylı bilgi linkinde 65nm gösteriliyor.brisbane çekirdeklilerin hepsi 65nm mi oluyor.açıklarsanız sevinirim.
black serisi ile alakası (oc ye daha yatkın olanlara verdiği isimdir) yok bh-g1 ve bh-g2 diye iki üretim süreci geçirmiştir barisbane yani 4800 ve üstü işlemci ile alakası yok. benimki athlon x2 4400+ 2.3 ghz yanlış bilgi vermeyelim. resimde görüldüğü gibi 65nm dir bh-g2 olup olmadığını kontrol edersen aradığın cvba ulaşırsın.
çok saol arkadaşım..ama şimdi linkte gösterdiimde mi 65 nm bi bakar mısın ? detaylı bilgisinde g2 revision yazıyo ama orada 90nm yazmışlar kafamı kurcaladı şimdi :(
inceleme fırsatım olmadı ama internet üzerinden küçük bir araştırma ile kısıtlıda olsa bir fikir edinebilirsin benim anladığım kadarı ile 4300 ve 4500 giriş seviyesinin biraz üstünde bir kart olucak ahım şahım bir performans bekleme kanımca ama güncel bütün oyunlarıda rahatlıkla çalıştırabileceği bir gerçek crysis hariç :) daha adam akıllı çalıştıran kartı alabilecek insan sayısı 2 elin parmakları kadar. örnek hd 4870x2
constantine sevdim seni :) mesela ben silent hill ve resident evil 5 son sürümlerini fifa 09 vs tarzı oyunları full detay sorunsuz oynarım değil mi..ya da bunları oynatacak aynı fiyatta başka ekran kartı önerin var mı ?
işin sonu evliliğe gitmesinde :))) saydığın 3 oyun benim tarzım değil onun için bu kartla o yunları full detay oynayıp oynayamıyacağını söleyemem ama teknoloji yeni oyunlar yeni cevabım evet oynayabilirsin ben bile sapphire x1550 kullanıyorum crysis i low detayda oynuyorum takılmadan :DD bu arada ben iş e gidiyorum birdahaki msj a cvp alamayacaksın söliyim :))