Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Amiga da geri dönüyor!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Eyl 2010  19:30

Commodore'dan sonra sıra efsane bilgisayar Amiga'nın dönüşünde! İşte planlar...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/amiga-da-geri-donuyor_22215.html

Resimlerle: Commodore 64 laptop: Hayal gerçek oldu...

Amiga zamanının ilerisinde bir isimdi. Donanım ve yazılım olarak son derece gelişmiş olan Amiga bilgisayarlar, güçlü ses ve grafik yetenekleriyle tanınmışlardı.

Commodore USA bu klasik markayı diriltme görevini üzerine aldı. Yeni bir AMIGA serisi piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, eski Commodore'larda yaptığını yapacak. Şirket uzun bir aradan sonra sunduğu klavye içi bilgisayarlar ile Commodore'u diriltmişti.

Klavye içerisinde yer alan All in One, AIO sistemler üretecek olan şirket bu bilgisayarların AROS uyumlu olacağını açıkladı. Açık kaynak olarak desteklenen Amiga işletim sistemi sayesinde eski Amiga oyunlarını da emülatör olmadan oynamak mümkün.

Tüm konu: Amiga da geri dönüyor!

İzleyin: 10 dakikada 100 Amiga oyunu

Resimlerle: Commodore 64 laptop: Hayal gerçek oldu...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Amiga'yı özlediniz mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Eyl 2010  20:09

amiga benden çoook eski bir şey olduğu için kullanma fırsatım pek olmadı. ama televizyon aterilerini özlüyorum ve bu yüzden emülatörleri bilgisayarıma kurdum. canım sıkıldıkça mario falan oynuyorum :)
En üste git

Üye
REP: 444, 3,67

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Eyl 2010  21:40

Benim ilk bilgisayarım commodore64 idi. 5-6 yıl sonra amiga 500 e geçmiştim. Bu bilgisayarım hala korunmakta olup full sistem ve 2Mb hafızası ile beklemektedir..
Sonraki yıllarda az da olsa amiga 2000 amiga 3000 ve amiga 1200plus kullanma şansını yakalamıştım..
Eğer amiga güncel olarak ve yeni donanım ve programlara az da olsa uyum gösterecek şekilde piyasaya sürülürse apple dahil günümüzün çoğu bilgisayarların papucunun dama atılacağını düşünüyorum
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Eski Amiga klasiği geri dönüyor...CHIP Online 1 12 Ağu 2009  12:36
 Youtube en sonunda geri dönüyor!CHIP Online 24 12 Ağu 2008  13:05
 Motorola'nın efsane telefonu geri dönüyorCHIP Online 0 17 Ağu 2008  16:26
 Çözünürlük Eski Ayara Geri Dönüyor Yardım!reddes 4 15 Ara 2008  17:51
 Bir zamanların ince ayar devi geri dönüyor...CHIP Online 4 10 Mar 2009  02:35
Bu sayfa 0,64 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu