Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

antivirus kuramıyorum
bozkurduz
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 Eyl 2008  05:48:54
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
xp proff.
1o24 mb bellek
amd 3200
250 samsung hdd

bir ay gibi bi süre antivirus kullanılmadan internete girilmiş bi bilgisayar geldi önüme. hiç bişey kuramıyorum. herşeyi kurmayı denedim kuramadım.
kis2009
nod32
bit defender
avast
norton

ama nafile kurulum başlamıyor. bir kere kasperi kurdum ama çalışmadı. pc ye security mode danda girilmiyor. açılınca zaten direkt admin hesabı açılıyor ondan galiba.
ben şimdi buna format atmadan içindeki virusleri nasıl temizleyeceğim ???
ağ kurup başka bilgisayardan virus taraması yapmak istedim kasper yapamadı
bozkurduz'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) bozkurduz'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

XviD codec'i güncellendi

Dikkat, izleniyorsunuz!

2008'de ne aradık?

20081204213000Video sıkıştırmayla uğraşanların vazgeçilmez codec'i XviD yeni bir güncelleme ile geliyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirİş yerinizde internete girerken iki kere düşünün. Neden mi? Bu araştırma her şeyi açıklıyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirYahoo, 2008 yılında yapılan aramaların TOP-10 listesini yayınladı, zirvenin sahibi yine değişmedi.
mitokondri
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 Eyl 2008  11:19:53
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
format atman gerek gibi görünüyo bazı virüsler antivirüs kurulumlarını engelleyebilmektedir(daha neler görecez)bundan dolayı kursan bile açılmasını engeller formatlamanı tavisye edrim kolay gelsin:d
mitokondri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) mitokondri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000