Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Appspotmail Subdomainlerini Engelleyemiyorum

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Ara 2011  16:55

@gonderici50.appspotmail.com tarzında e-mailleri engellemek için ne yapmam gerekiyor. 
Hotmail kullanıyorum ve engellenenler listesine appspotmail.com'u ekleyince sadece @appspotmail.com 
adreslerini engelliyor. gonderici50.appspot.com'u engellesem de bu göndericinin kaç tane olduğunu 
bilmiyorum gonderici51, 52...vs tek tek 100 tane eklemek yerine tamamen appspotmail.com u engellemek 
istiyorum.

Güncelleme: YavuzKa (02 Ara 2011 16:56)
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Ara 2011  15:31

ilk önce webden mail adresine giriş yapacaksın şifren ve parolan ile sonra aşağıdaki linki adres çubuğuna kopyalayıp yapıştır buradan kural oluşturacaksın...oda şu şekil oluyor ;   gönderenin adresi - bununla biter - appspotmail.com   şeklinde kuralı oluşturduktan sonra alttan eylem olarak ister SİL i seç istersen GEREKSİZ POSTA ya taşı yı seçebilirsin...kolay gelsin herhalde anlaşılmadık bişi yoktur...arkadaşım ;)    bu arada mailine girdikten sonra bir daha bulabilmen açısından bu kural oluşturma olayının SEÇENEKLER de nerede olduğunu da yazıyorum ; Yeni iletileri sıralama kuralları  sonra YENİ diyosun kural oluşturmak için...bye..

http://by149w.bay149.mail.live.com/P.mvc#!/mail/EditRule.aspx?n=199907226
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Ara 2011  22:30

Tamam oldu teşekkürler arkadaşım. Bunu Hotmail'in daha göz önüne koyması lazım. Bu kadar basit bir şeyi 50 mailden sonra çözebiliyoruz.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2011  03:49

Bu aralar bizim kafasi cok calisan Turk mucit(!) lerden birisi hotmail filtreleme sistemini asarak nasil reklma yapacaginin yolunu bulmus ve bol bol herkese e-mail atiliyor. Bunun icin "appspotmail.com" domain adresini ve subdomain'leri olan xxx.appspotmail.com adreslerini kullaniyorlar. Hotmail seceneklerinde filtreleri kullanarak bunlari engelleyemiyorsunuz cunku hotmail sizin filtrenize subdomain eklemenize izin vermiyor. 

1 - ] Hotmail hesabiniza girin...

2 - ] Sag ust taraftaki "Secenekler" yazan yere basin.

3 - ] Acilacak olan ufak menude en altta bulunan "Diger Secenekler" yazisini tiklayin.

4 - ] Acilan sayfada karsiniza bir suru secenek cikacak. Kirmizi ile isaretledigim secenek olan "Yeni iletileri siralama kurallari" yazan yere basin.

5 - ] Acilacak olan sayfada yine kirmizi daire icerisine alarak isaretledigim "Yeni" dugmesine basin.

5 - ] Karsiniza cikacak olan pencerede yine kirmizi ile isaretledigim alanlari asagida resimde gordugunuz gibi degistirin.

Gonderenin adresi - Bunu icerirappspotmail

Bu iletileri sil

5 - ] "Kaydet" dugmesine basin.

Bundan sonra icerisinde  appspotmail.com gecen hic bir adresten yada bu adresin sublist'lerinden (xxxx. appspotmail.com) email almayacaksiniz. Direkt silinecek. 

Umarim isinize yarar  ;)

Mesaj arama kodu : CanavarKaraKavun
Güncelleme: KaraKavun (17 Ara 2011 03:52)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Oca 2012  14:32

teşekkürler inşaallah yardımcı olur

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Mar 2012  15:45

süpersin hocam :D
En üste git

Bu sayfa 0,67 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu