Araç Güvenliğinde Son Nokta

Koray Kocaman
18-02-2008, 22:27   |  #1  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Özellikle araçları olan kişiler için hayallerini gerçeğe dönüştürecek bir teknoloji diyebiliriz.
Peki nedir bu  XT-1 (Araç Güvenlik Sistemleri) teknolojisi?

XT-1 Arabam güvendemi sorusunu sordurmayan ve siz uyurken kendisi asla uyumayan son derece sadık bir bekçidir.

XT-1 Aracınızı başkalarına emanet ettiğinizde hangi amaçla kullanıldığını araç içini size dinleterek bilgi sahibi olmanızı sağlayan özel casusunuzdur.

XT-1 Aracınızın gsm numarası arandığında, arayan numarayı sesli olarak size bildirerek konuşma yapmanızı veya red etmenizi sağlayan iyi bir aracıdır.

XT-1 gasp durumunda , kaza gibi durumlarda yardım butonuna dokunduğunuzda sisteme yüklediğiniz numarayı arar, güvenlik şifresini devre dışı bırakarak aracınızın aradığı kişinin araç içini dinlemesi, sizinle telefon görüşmesi yapmasını, motoru bloke etmesini veya yerinizi tesbit etmesini sağlayarak size yardım ulaştıran can dostunuzdur.

XT-1 emirlerinize riayet eden iyi bir uşaktır.

XT-1 dilediğiniz kişilerin telefonunu size bağlayarak, kablosuz telefon görüşmesi yapmanızı sağlayan iyi bir sekreterdir.

XT-1 aracınızın güvenliğini ve sizin can güvenliğinizi sağlamak üzere tasarlanmış patentli yüksek teknolojiye sahip mobil telefon özellikli araç güvenlik ve takip sistemidir.

XT-1 aracınıza dışarıdan gelen, sizin yetkiniz dışındaki  bütün müdahale girişimlerini sizi telefonunuzdan arayarak ve konuşarak bilgilendiren bir teknoloji harikasıdır.

Arabam Beni Arıyor...
Bu özellik sayesinde; aracınız kilitli ve alarm konumunda iken, aracınıza yetkisiz kişiler tarafından müdahale edildiğinde; araç kapısı açıldığında, cam kırıldığında, bagaj açıldığında ve bunu gibi yetkiniz dışında olan girişimlerde XT-1 sizin daha önce hafızasına kaydettiğiniz 3 adet telefon numarasını arayarak aracınız hakkında durum bilgisi verecek ve bu esnada aracınızın motorunu güvenlik amaçlı bloke edecektir. Gerekirse araç içerisini dinleyebilir, kapıları kilitleyebilir ve araç içerisindeki kişi veya kişilere konuşarak uyarı yapabilirsiniz. XT-1 araç hakkındaki uyarıları size konuşarak bildirecektir.

Araç İçi Dinleme...
Dilediğiniz an aracınızın içerisini mesafe sınırı olmaksızın XT-1 i arayarak dinleyebilirsiniz. Sürücünün sizin araç içerisini dinlediğinden haberi olmayacaktır. Bu özelliği kullanabilmeniz için sizin araç sahibi ve yetki şifresini bilmeniz gerekmektedir.

Mobil Telefon...
Aracınızın içerisinde seyir halinde veya park konumunda iken XT-1 in numaratörünü kullanarak herhangi bir telefon numarasını tuşlayıp kablosuz olarak (handsfree) telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Veya dışarıdan gelen aramalara cevap verebilirsiniz. Bu özelliği ilede size mobil telefon imkanı sunuyoruz. Artık aracınızın bir telefon numarası olacak.

Motor Çalıştırma..
Mesafe sınırı olmaksızın aracınız alarm modunda iken; herhangi bir GSM telefon veya sabit telefon ile aracınızın motorunu çalıştırabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için XT-1 i arayıp, sesli menüyü kullanarak kolayca yapabilirsiniz.

İsterseniz siz Amerika'da aracınız Türkiye'de olsun...

Motor Bloke...
Aracınız kendi anahtarı ile dahi çalınmış olsa, yine XT-1 i herhangi bir telefon ile arayıp motorunu bloke edebilirsiniz. İsterseni aracınızın kendi anahtarını dahi  XT-1 i arayıp devredışı bırakabilirsiniz. Aracınızın tüm güvenlik ve yönetimi size geçecektir. Unutmayın XT-1 aracınızın sadık, uyumayan bir bekçisidir.

Acil Yardım..
Araç içerisinde gasp, saldırı, kaza veya panik atak durumlarında aracınıza monte edilmiş olan acil yardım butonuna dokunmanız halinde sisteme daha önceden kaydetmiş olduğunuz yakınınızın telefonunu XT-1 otomatik olarak arar ve aramaya cevap veren kişi "ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TEHLİKEDE" sesli uyarısını alır. Uyarıyı alan kişi araç içerisini dinleyebilir, sizinle telefon görüşmesi yapabilir, aracın motorunu bloke edebilir veya internet takip sistemini kullanarak sizin nerde olduğunuzu öğrenebilir. Kısacası XT-1 aracınızın ve sizin güvenliğiniz için tasarlanmıştır.

Anahtarsız Araç Kullanımı...
XT-1 in sesli menüsünü kullanarak aracınızın motorunu uzaktan çalıştırıp, kapılarını açarak dilediğiniz kişiye aracınızı uzaktan kullandırabilirsiniz. Bu sayede araç yanında olmanıza gerek yoktur. Kontak anahtarınında araç üzerinde bulunması gerekmemektedir.

Klima Çalıştırma...

XT-1 ile aracınızı uzaktan çalıştırdığınızda XT-1 otomatik olarak klimanızıda açıp aracınızın istenilen dereceye ulaşmasını sağlar. Aracınızın klimasının dijital veya manuel olması XT-1 için problem değil...

Araç Takip Sistemi (ATS)
  TURKCELL ekip mobili kullanarak aracınızın nerde olduğunu internet aracılığıyla haritada cadde ve sokak olarak görebileceğiniz gibi aracınızın geçmiş aylara veya günlere ait yer ve konum bilgisini döküman olarak alabilirsiniz. Acil yardım çağrısındada aracın nerde olduğu tesbit edilebilir.

...:::Kaynak ve Bilgi İçin:::...
ABİS ELEKTRONİK BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM SAN.TİC.LTD Şirketi
İnciipınar mah. Alifuat Cebesoy Bulv. Atılım İş merkezi Kat:.9 No:.42   ŞEHİTKAMİL -  GAZİANTEP
Mail: info@arabambeniariyor.com

uGuR.uK
19-02-2008, 11:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

gercekten güzel bi sistem oluşturulmuş, bilimkurgu filmlerindeki tam otomatik arabalar mı geliyor neGülümseme ama böyle bi sistem gercekten cok kullanıslı ve güzel olur...

cangul14
11-02-2015, 17:37   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2014

araç takip sistemi İşe başlama ve bitirme zamanlarını raporlar ve iş akışını optimize eder