|
Yeni Üye
|
14 Oca 2011 13:26
#1
|
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
14 Oca 2011 13:48
#2
Merhaba.. Explorer açılış sayfanızı değiştirmek için İnternet Explorer sayfası üzerinde Tools >> İnternet Options seçeneğine gelin. Açılan sayfada explorer için açılış sayfanızı değiştirebilirsiniz..
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Yeni Üye
|
14 Oca 2011 14:00
#3
bunların hepsini denedim hocam fakat hiç biri olmuyor . ve değiştirme ekranıda kapalı sizin dediğiniz bölümde.
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
14 Oca 2011 16:30
#4
Merhabalar.. Konu ile ilgili aşağıdaki adresten bilgi alabilirsiniz..
http://www.bilgiportal.com/v1/id ... lendi-Kesin-zm.html |
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
14 Oca 2011 18:04
#5
Merhabalar. İlk önce belirtmek isterim ki, siz den yaşca büyük olan bir insana suçlama babında "sen ne yaptın" gibi sözler kullanmanız yanlış bir davranış... Bir konu hakkında kişi bazlı eleştirme yaparken biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.Evet, diğer sözlerinizde haklısınız. Kullanıcılar maalesef sizinde dediğiniz gibi biraz çaba gösterip sorununun çözümünü forum da aramak yerine hemen forum içerisinde ki kişilere yönelebiliyorlar. Tabiki bizim burada olmamızın nedeni, bilgisayar konusunda tecrübe ve bilgisi olmayan arkadaşlarımıza bilgi ve tecrübelerimizin yettiğince yardımcı olmak. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı forum içerisinde herzaman online durumda olamıyoruz ne yazıkki. Arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü ilk önce forum içerisinde arama yapmalarını önermek yerine belki onlara kötülük edip kendimiz cevaplıyoruz.Bu da onları forum da arama yapmak yerine hazırcılığa teşvik ediyor. Ama dediğim gibi forum içerisinde bulunmamızın birinci nedeni tecrübe ve bilgisi olmayan kullanıcılara yardımcı olabilmek.Bizlerin çaba sarfedip sorun çözümünde göstermiş olduğumuz hassasiyeti eminim ki, arkadaşlarımızda ,forum da ön araştırma yaparak göstereceklerdir.
|
|
Son düzenleme: Yavuz Taşcı ~ 14 Oca 2011 18:22 | |
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
17 Oca 2011 14:32
#6
arkadaşım öncelikle antivürüsle tam sistem taraması yaptır birüsleri temizle sonra ardından google chrome yi indir kur chrome ile nete gir internet exporler kullanma sorun yaşarsın.. chrome üzerinden sorunun çok rahat düzeltirsin
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Yeni Üye
|
22 Oca 2011 04:03
#7
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ilgilendiğiniz için kullanıp kullanmama konusuna gelince bende biliyorum herhalde google yazıp bulmayı ama indir diğim dosyaların haddi hesabı yok 5mb- 10mb diye diye 4gb lik kota sonunda doluyor. fatura kabarık gelince de aileye birşey diyemiyoruz eger kullanıldığını düşünüyorsan konuya yorum yapmazsın olur biter ii geceler.
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
23 Oca 2011 00:01
#8
baska bir tarayıcı kullan kardes
madem hepsi tutmadı format atacan yada tarayıcını değiştir ben 4 farklı tarıyıcı kullanıyorum safari crome firefox ve opera expolerı sevmedimden gerek bie duymuyorum |
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Yeni Üye
|
23 Oca 2011 02:08
#9
yok halletim kardeş saolsun yavuz beyin verdiği sitede adım adım anlatmış . bende değişik tarayıcıları sevmiyorum yinede ilgilendiğin için sağol .
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
23 Oca 2011 12:36
#10
İnternet Explorer sayfası üzerinde Tools >> İnternet Options seçeneğine gelin ordan ayarlama yapabilirsiniz..
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|