Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

arkadaşlar photoshop cs2 sürümünün seri numarası
DEMETFARUK
Yeni Üye

34 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Tem 2007  19:27:15
Konu kapatılmış
arkadaslar internetten indirdim fakat photoshop cs2 programının seri numarası olmadıgı için kuramıyorum
yardımlarınız bekliyorum
şimdiden cok tessekkürler
DEMETFARUK'un profilini görüntüle (Çevrimdışı)
Sayfanın en üstüne git

Microsoft SideWinder X6

QNAP TS-109II

OCZ Diesel

Microsoft SideWinder X6Microsoft'un Sidewinder X6'sı özellikle online oyuncular için büyük avantaj sağlayan tüm ayrıntıları düşünülmüş bir klavye.
QNAP TS-109IIKurumu son derece kolay olan Qnap TS-109II, özellikle ev kullanıcıları için ideal.
QNAP TS-109IIDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
egemengiga
Forum Katibi
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

4055 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Tem 2007  19:33:03
burada crack, serial key vb. seyler paylasmak forum kurallarina aykiri. craggle programi ile bulabilirsin. sadece bunu yazabilirim. google da arayarak bulmaya calisma. %90 virus atmaya calisir bilgisayarina.

forum kurallari icin:
http://www.chip.com.tr/forum/topic....PIC_ID=13908

ilgili kisim:
"HACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR. Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek"
Güncelleme: egemengiga [29 Tem 2007 19:36:28]
egemengiga'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) egemengiga'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Uğur-Onur
Üye

93 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Tem 2007  20:18:28
Burası bu tip paylaşımların yeri değil... İllegal her türlü şey CHIP Online Forum'larında yasak!
Uğur SEVEN - Onur SEVEN
Uğur-Onur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Uğur-Onur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000