Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

asus kasada performans sorunu
sersanem
Yeni Üye

10 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008  14:53:13
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
asus ta951 350 w güç kaynaklı kasa aldım sistemim şöyle
gigabyte p35ds3l anakart
intel c2de4600 işlemci
nvidia geforce 8600 gt ekran kartı
daha öncesinde dandik çin malı kasalardan bi tane vardı geçici olarak kurmuştum sistemi üzerine üzerinde 300 watt peak güç kaynağı vardı kısaca adi bişeydi asus aldım sistemi bu kasaya kurdum ama diğer kasadakinden daha yavaş çalışmaya başladı performansı düştü sanki neden kaynaklanıyor olabilir ayrıca asus kasada 12lik fan var
sersanem'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) sersanem'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

A'dan Z'ye Güvenlik - 2

Yasal mı, yasak mı?

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2Yazı dizimizin 2. bölümünde bulaşmayı engellemek için sisteminizde almanız gereken önlemler var.
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
DaRWeLL
Katılımcı Üye
REP: 73REP: 73REP: 73REP: 73
REP: 73

847 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008  14:59:55
yeni aldığın kasadaki hava akışı veya fanlar daha kötüdür.bu olay ısıyı artırır dolayısıyla performans düşüklüğüne sebep olaiblir.aklıma başka bişey gelmedi..gelirse söylerim :)
DaRWeLL'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) DaRWeLL'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
saint
Deneyimli Üye
REP: 210REP: 210REP: 210REP: 210
REP: 210

1646 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008  15:43:20
donanımları doğru taktığına emin ol ram'lar vs diğer ekipmanları iyi yerleştirdiğine emin ol eğer bunlardada sorun yoksa her sistem aktarmasında kesin bir birleşen performans kaybediyor yada sebebi bilinmeyen sorunlar çıkartıyor burdada tek kurtuluş format gibi gözüküyor.
ne olduğun değil,kim olduğun önemli.
saint'in profilini görüntüle saint'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000