meinea4 sormuş: Avast programını bılgısayarımdan silemiyorum.Avast şöyle bir uyarı verıyor bana:AAVM alt sistemi bir rpc hatası buldu diyor.Bilgisayarımdan hiç bir şekilde kaldıramıyorum bu programı.Yenıden kurmayı denedım gıne olmadı hata verıyor.Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım.
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: ıntel core duo 1.73 ghz 2gb ram 667 mhz 100gb hdd 256mb nvidia 8400gt
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1; .NET CLR 1.1.4322)
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Video kameranız ile mükemmel çekimlere imza atmak için bu ipuçlarına mutlaka kulak verin.
CHIP Online sizlere her hafta bir flash oyunu sunuyor. Bu haftaki oyunumuz: Mezardaki Gizem!
z_oneal
Üye
REP: 87
Mesaj Tarihi : 11 May 2008 10:22:03
Bende avast 4.8 kullanıyodum ama hiç birşey olmadı silerken. Sen avastı sonlandır ctrl+alt+delete yaparak ordan exe. sini bul ve sonlandır öyle dene...
meinea4
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 11 May 2008 10:34:46
Ben onu kaç kere denedım ama olmadı işlemi sonladır dıyorum hata verıyor.Halen calısmaya devam edıyor programın exe'si.
AdRaMiTi
Katılımcı Üye
REP: 402
Mesaj Tarihi : 11 May 2008 10:54:56
meinea4'ten alıntı:
Ben onu kaç kere denedım ama olmadı işlemi sonladır dıyorum hata verıyor.Halen calısmaya devam edıyor programın exe'si.