Başlıklı Toplu SMS Gönderim nasıl yapılır ?

hguney
23-01-2014, 00:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2014

Toplu sms gönderimi yapan birçok firmadan hizmet almış birisi olarak ayrıca son günlerce yüzlerce SPAM SMS almaktan bıkmış birisi olarak Başlıklı SMS nedir ne değildir bunu sizinle paylaşmak istiyorum.

Hiç tanımadığınız bilmediğin firmalardan gönderilen SMS lerin spam olduğunu ve  telefon numaralarıyla gönderilen SMS lerin yasal olmadığını bilmelisiniz. Bu tür mesajlar Reklam yasağına aykırıdır. Son yıllarda Mail Sunucuların baş belası olan Spam Maillere birçok çözüm bulunmuş ve gönderilen birçok mail spam olduğu için spam klasörlerine düşürülmüştür. Yakın gelecekte aynı filitre uygulamarının GSM operatörleri tarafında SMS ler içinde kullanılacağını bilmeliyiz. Androit işletim sistemini kullanmakta olan telefonlarda şimdiden spam uygulamarı geliştirilmiştir. İstemediğiniz numaralardan gelen SMS leri spam klasörüne attığında tekrar aynı numaradan mesaj geldiği anda spam klasörüne düşüyor ve siz bu mesajları hiç görmeyip temizleme zahmetindende kurtulmuş oluyorsun.  İş böyleyken reklam yapmak isteyen firmalar başlıksız SMS gönderdiği anda hiç okunmadan silinen mesajlara tonlarca SMS parası verip hiçbir yere varamayacaklarını bilmedirler.

 1-) Ürünlerini, hizmetlerini tanıtmak isteyen firmalar önce kendini tanıtmalıdır bu sebepten önce Başlıklı Toplu SMS hizmeti veren lisanslı bir firma ile çalışmalılar.
2-) Bu firmalar SMS leri göndereceği telefon listelerinin yasal yollarla elde edilmiş ve telefon sahiplerinden izin alınmış olması gerekmektedir.

Bugün GSM operatörleri bile kendi hat sahiplerine kendilerinden gönderilecek reklam ve tanıtım SMS lerini kabul edip etmedikleri hakkında onay alıp sonra listelerini oluşturmaktalarken , siz bir firma olarak hiç tanımadığınız kişilerin hatlarına mesaj atarsanız şikayet halinde hem firmanızın hem de SMS gönderimini yapan firmanın cezalandırılmasına sebep olursunuz.

Bol bol SMS göndermek size çok sayıda müşteri değil, ancak anti pati olarak dönecektir.

Başlıklı Toplu SMS hizmetini firmaların kendi web sitelerini daha dinamik hale getirebilmek için kullanması daha akılcıdır. Bu sebepten SMS hizmetlerini web site altyapılarınızda kullanmak en akılcı çözümdür. Sitenizi ziyaret edip üye olanları Başlıklı SMS ile bilgilendirebilir, Müşterilerinizin  şifrelerini sms ile gönderip sitenizin güvenliğini artırabilir ve güvenilir bir firma olduğunuzu ön planda tutabilirsiniz.   Bütün bankalar online bankacılık işlemlerinde şifre gönderimlerini SMS ile yapmaktalar niçin siz kullanmayasınız ?

Birçok SMS firmasından hizmet almış birisi olarak  toplu sms hizmeti veren firma seçerken
1) Öncelikle yasal olarak toplu sms hizmeti verebilmek üzere STH lisansı almış olan firmalarla yola çıkmalınız.
2) Toplu SMS gönderim hızı ve ekonomik fiyatlar.
3) Kullanışlı ve rahatlıkla adapte edilebilir Toplu SMS APİ alt yapısı
4) Yurtiçi ve Yurtdışı SMS gönderimi yapabilmek.
 Bu dört kriteri size sunabilen STH firması seçmenizi öneririz. Ben Türkhost firmasında bu dört kriterin tamamını buldum ve uzun süredir firma olarak Toplu SMS hizmeti almaktayız, size de gönül rahatlığıyla TÜRKHOST'u tavsiye edebilirim.

Son Düzenleme: hguney ~ 22 Nisan 2014 19:14
DevletEvi
23-01-2014, 02:54   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2014

kesinlikle hocam, gereksiz ve zamansız gelen mesajlar yüzünden yollayan firmadan tamemen soğuyorum.

nillili
16-01-2015, 13:55   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2015

toplu sms yollamak için avantajlı paket önerileriniz var mı ?

düğüm
01-07-2015, 11:31   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

toplu sms fiyat ve paketleri hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

elin4
01-10-2015, 17:56   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

paylaşım için teşekkürler, toplu sms yolladiye çokça firma var fakat bunun ayrımını nasıl yapmak gerekir iyi yada kötü ?

Mahmut Yüksel Mert
11-10-2015, 12:55   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

Merhaba Chip online ailesi. Toplu Sms hizmetini sizlere uygun fiyatlara sağlıyorum. İstediğiniz telefon numaralarına özel başlıklı ya da sistem numarası ile sms yollayabiliriz. İsterseniz sizin rehberinizi aktarıyoruz. Toplu Sms fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler veya satın almak isteyenler bana ulaşabilirler.

Facebook İletişim

Twitter İletişim

SametG
05-08-2016, 10:27   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Bu yazının samimiyetine güvenerek TURKHOST tan sms paketi satın aldım ama bin pişman oldum.
Adamların sistemi hem kullanışlı değil hem de sık sık hata veriyor.
Aynı mesaj 2, 3 bazende 4 kere gönderdiği de oldu.
Hiç göndermedikleri de oldu.
Sırf reklam olsun diye yazılmış bir yazı olmuş.
Alacaklara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

suluubey
26-01-2017, 16:04   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Herkese merhaba,

BTK kararı gereği artık başlıksız SMS göndermek yasal değil. Bunun için güvenilir bir Toplu SMS sağlayıcıyla yasalara uygun bir oraklığa girmek şart. Yoksa faturası çok ağır olabiliyor. Bunun için uzun yıllardır tüm ana operatörlerin iş ortağı olan Hermes' İletişim'in[url=iletisimmakinesi.com/toplu-sms/]İletişim Makinesi[/url]'ni tavsiye edebilirim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

hekhuseyin
29-03-2017, 09:09   |  #9  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2017

Arkadaş iletişim makinesinden bahsetmek istemiş. Bende kullanıyorum hem hizmet, hem fiyat hemde arayüz olarak çok memnunum.

mavimi
28-06-2017, 09:34   |  #10  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2017

Toplu sms fiyatları araştırması yaparken www.esemes.net sitesindeki fiyatlar dikkatimi çekti. size de paylaşayım.Toplu sms göndermek isteyen olursa fiyatları çok uygun haberiniz olsun.

Son Düzenleme: mavimi ~ 28 Haziran 2017 09:36 Neden: yanlış yazı