Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

baz vidyoları dvdye kopyalayamıyorum
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Ağu 2008  02:29:55
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
tolga sormuş:
benim sorum şöyle internetten bi vidyo indirdim boş bi dvdye yazıp kaydedip normal dvdye takıp televizyonda izlemek istiyorum ama bazı kopyamaları yapıyo bazılarını yapmıyo nerodan kopyalama işlemini yapıyorum mpge1 falan gerekiyo diyo bunu ayrıyettenmi yüklüyorum yoksa içinde bu yüklü olan bi yazılım programı varmıdır herşeyi yazan kopyalayan bi program yokmu ben her vidyoyu cdye kopyalayıp televizyonda izlemek istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk kolay gelsin.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
microsft windows xp
professional
versiyon 2002
service pack 2

celeron R cpu 3.06ghz
3.06 ghz 512 mb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

TEST: En iyi cep hangisi?

Vista'daki WinFS incileri

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
TOP 10: En iyi cepler kapışıyorCHIP Online, piyasada fırtına gibi esen en iyi cep telefonlarını kapıştırdı. Ve kazanan...
TOP 10: En iyi cepler kapışıyorWinFS'nin bir ürünü olan sanal klasör yapısını Vista'da ortaya çıkarmak mümkün. Nasıl mı?
YasarS
Katılımcı Üye
REP: 137REP: 137REP: 137REP: 137
REP: 137

770 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Ağu 2008  02:36:17
Öncelikle televizyonda seytermen için yazılacak videoyu doğru formata çevirmen gerek yada nerodan vidyo cd'si yarat bölümünden yazdıracaksın ve nero gerekli formata çevrilmesini sağlayıp yazacaktır.
YasarS'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) YasarS'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
inNteAcoME
Katılımcı Üye
REP: 89REP: 89REP: 89REP: 89
REP: 89
600 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Ağu 2008  02:42:55
arkadaşım indirdiğin dosya televizyonda izlemeye uygun deilse dvdye çeksen bile izleyemessin. izleye bilmek için:
televizyon derken neyi kast ediyorsun dvd player mi? dvd playeri kast ediyorsan nero benzeri programlarda yapman gerekir. gerekli codeci indir ve yap. gikkat etmen gereken bir nokta daha var. yaptığın dvd filmi dvd-rw vera dvd+r ye çekme okuma bilir direk dvd-r ye çek ok
inNteAcoME'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) inNteAcoME'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
helios_ptera
Üye
REP: 20REP: 20REP: 20REP: 20
REP: 20

272 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Ağu 2008  12:02:48
bana sorarsan arkadaşım sen indirdiğin videoları convert et onları Xvid Avi gibi popüler formatlara dönüştür istediğin yerde izlersin Her türlü medyaya da yazabilirdin. öneri olarakta Total Video Converter programını tavsiye edebilirim
helios_ptera'nın profilini görüntüle (Çevrimiçi) helios_ptera'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000