Beklenen 25 yeni cep telefonu

CHIP Online
23-07-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çok yakında piyasada olması beklenen 25 yeni cep telefonu... Hepsi galerimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/be ... telefonu_34741.html

Resimlerle: Beklenen 25 yeni cep telefonu

Android işletim sistemi çıktığı günden bu yana çok sayıda başarıya imza attı. Belki birçok alanda elde ettiği başarından, belki de sadece kullandığı açık kod sistemindendir, orası bilinmez ama kendisi hala birçok cep telefonu üreticisinin odak noktasında yer alıyor.


Piyasaya çıkmayı bekleyen onlarca farklı telefon yine Andorid işletim sisteminin gücünden yararlanacak. Bunların başında Samsung'un projektör telefonu yer alıyor. Sony ise üreteceği telefonları bir bir sıralamış durumda. Yaz aylarında ve de Sonbahar döneminde yeni Xperia telefonlar gün yüzüne çıkacak. LG ise Otimus TrueHD LTE modeli ile kendisini gösterme peşinde. Uzun zamandır konuşulan Huawei Ascend D quad da teknoloji dünyasına girmeye hazırlanan cihazlar arasında yer alıyor. Yine de öyle görünüyor ki dört çekirdekli işlemciye sahip bu cihazı Sonbahar aylarından önce elde edemeyeceğiz.


<span style="text-decoration: underline;">Önümüzdeki haftalar ve aylar içerisindeyse piyasaya çıkması beklenen 25 cep telefonunu galerimizde sizler için listeledik. Hepsi Android'in gücünden yararlanmıyor ama siz de hemen fark edeceksiniz; galerimizin büyük kısmında Android'li cepler var... Tıklayın...</span>

Tüm Konu: Beklenen 25 yeni cep telefonu

Resimlerle: Beklenen 25 yeni cep telefonu

Kaynak: www.chip.com.tr