Merhaba Arkadaşlar. Ben Bilgisayarımı Kasanın Düğmesinden İlk Açarken Düğmeye Basıyorum Kasa Çalışıyor Ama Ekran Gelmiyor .2-3 dk Bekledikten Sonra Ekran Geliyor Fakat siyah bir ekranda 1 dk bekliyorum. Sonra Bilgisayar Açılıyor . Beklemek insanı çok kızdırıyor. Bunun Nedeni Ne Olabilir Bilen LÜTFEN ACİLL CEVAP VERSİN ! ÖZELLLİKLERİ .!!
Marka : Casper İşlemci Tipi : Intel Core 2 Quad İşlemci Hızı : 2.5 Ghz > Bellek (RAM) : 4 GB ve üzeri Hard Disk Kapasitesi : 640+250 GB Ekran Kartı : Ati Radeon HD 3600 SERİES 1024 Monitör : 22" inch Durumu :
4 ÇEKİRDEK Intel Core Quad Q9300 2.50 ghz (4 CPUs) 4 gb DDR2 ram bellek 640 + 250= 890 Gb sata hard disk Ati Radeon HD 3600 SERİES 1024 mb paylaşımlı ekran kartı Wirelss - Kablosuz internet bağlantısı Bluray sürücü- yazıcı Dvd sürücü- yazıcı Kart Reader- okuyucu 22' inç
arkadaşım çok fazlada anlamam ama pcyi açtığında virüs veya bi program aktif oluyo olabilir arkadaşın dediği gibi formatı dene gene olmazsa pcde sorun vardır
bu sitede casper hataları konusu kaç kere açıldı allah bilir alanların çoğu memnun değil illa bi hata çıkıyor genellikle oyun konusunda caspera para verilmez