eromos sormuş: hotmail oturum kapattığımda oturumunuz kapatılmadı sayfası çıkıyor? ayrıca ekranda pencereler birbirine karışarak kasılıyor ve hareket ettiremiyorum? Ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler...
Soru Türü: Donanım İşletim Sistemi: Windows 7 Sistem Özellikleri: intel atom inside, windows 7 starter
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Trident/5.0)
merhaba ; bilgisayarı açtığımda bilgisayar oyun oynarken bazen kasıyor hiç birşey yapmadığım zamanda da kasıyor sistem gereksnimlerini sölesem acaba nerde hata war söyleye bilirmisiniz; - işlemci : İntel(R) Pentium(R) D CPU 2.80 GHz 2.80 GHz - ekran kartı : ATİ Raedon HD 5570 ( 1GB ) - RAM : 3 GB RAM - anakart : Asus P5L - MX cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...
merhaba ; bilgisayarı açtığımda bilgisayar oyun oynarken bazen kasıyor hiç birşey yapmadığım zamanda da kasıyor sistem gereksnimlerini sölesem acaba nerde hata war söyleye bilirmisiniz; - işlemci : İntel(R) Pentium(R) D CPU 2.80 GHz 2.80 GHz - ekran kartı : ATİ Raedon HD 5570 ( 1GB ) - RAM : 3 GB RAM - anakart : Asus P5L - MX cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...
İşlemcin oldukça eski bir işlemci. Ekran kartın için işlemci az kalıyordur.
peki sizin bildiğiniz bi iyi bi işlemci var mı tavsiye edebileceğiniz ?
P4 tabanlı işlemciler artık performans dışı kaldılar. Anakartına uyabilecek iyi bir işlemci bulamazsın. Ancak anakartını da değiştirirsen en ideal İ5 serisinden uygun fiyatlı bir işlemci alabilirsin.
Bir çok nedeni olabilir. 1-virüs taraması yaptır 2-optimizer programlar kullan advanced system care önerimdir tune up utilitiesde var ancak sistemde çok yer kaplıyor ve ccleaner kullan birde bunlar işe yarar, ayrıca donanımların güncel mi bunun içinde slimdriver programını söyleyebilirm ücretsiz bi program. Hiç olmadı formatı deneyebilirsin