Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bilgisayar ne kapanıyor ne de açılıyor. :(

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Oca 2012  11:08

Merhabalar,
Direk konuya gireceğim. Bir gün önce bilgisayarıma format attım. Formattan sonra gerekli sürücüleri yükledim. Sürücülerin her biri yükleme sonrası yeniden başlatma istiyordu. Tek tek yapmak yerine hepsini yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayar yeniden başlatma sürecine girdi ancak açılmadı. Uzun süre bekledikten sonra bilgisayarın güç düğmesine bes saniye basili tutmak suretiyle illegal olarak kapattım. Sonra tekrar güç düğmesine bastım. Bilgisayar çalısmaya başladı ancak siyah bir ekran geldi. Hemen hemen şöyle bir şey yazıyordu:
Windows baslatilamadi. Bunun sebebi yakın zamanda yüklenen bir program veya sürücü olabilir. Aşağıdaki seceneklerler bilgisayarı başlatmayı deneyin:
+Güvenli Mod
+Ağ ile güvenli mod
+Komut sistemiyle güvenli mod
+Windows'u normal olarak baslat.
Nerdeyse hepsini denedim fakat başarılı olamadım. Sonra bir daha format attım ve her sürücü yukleyisimden sonra bilgisayarı yeniden başlattım. İse yarar gibi oldu ancak düzelmedi. Bilgisayar ne kapanıyor ne de açılıyor. Lütfen yardım edin (:
Saygılarımla
ihatevista.
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Oca 2012  11:27

Windows'un cd'sinde problem olabilir
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Oca 2012  11:57

kardeşim büyüük ihtimalle onarma ile geçer xp cdsiini tak hardisk biçimlendirmeye gelene kadar gel orda onarma vardır r ile girer onarmaya zaten okursun...
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Şub 2012  07:51

Üstat Windows CD'imde sadece Vista Home Basic var. Ayrıca onarma seçeneğine de rastlamadım. Vista'ya göre anlatsanız? (:
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Şub 2012  17:20

FİŞİNİ ÇEK:))))))))
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
Bilgisayara Ne Format Atılıyor Ne de AçılıyorPCKoLiK BeRKaY 2 23 Eki 2010  11:39
 Ne IE, ne Firefox, ne de Chrome!CHIP Online 7 19 Kas 2010  12:40
 Wındows ne açılıyor ne format atılıyor :smaktug35 4 11 Oca 2009  22:32
 ne format atabiliyorum ne de XP yükleyebiliyorum..techno.musty 5 05 Ağu 2008  16:40
 D yi ne görebiliyorum ne de ulaşabiliyorumkaramurat 7 15 Kas 2008  23:34
Bu sayfa 0,88 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu