Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bilgisayarım donuyor.

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Tem 2009  23:08

BAKINIZ EĞER BİLGİSAYARDA OYUNDa veya herhangi bi yerde donuyosa veya internet explorer da donuyosa %99.99 virüstür çünkü çok az bilenlerde bilgisayar dükkanı açıyorlar veya internet cafelerde format atıyolar 5- 10 tl ye ama iyi bilen profesyonelce format atanlar başka oluyo masaüstü programları bilgisayarın hızıda belli oluyo ama o yüzden yani veya herkeste format atıyola türkiyenin bilgisayar olanları nerdeyse çoğu biliyolar ama biliyolar gibi gözüküyolar ama ama bilmiyorlar hemen format atıp bilgisayarın ikinci harddiskine bakıyolar d-e-f-g hiç farketmez ama birisini girince hemen pc nize virüs  giriyo  ve donuyo bilgisayarınız veya klavyeniz kilitleniyor ama kocaelide derincede ufuk bilgisayara götürürseniz bu sorunu yaşamassınız eğer yaşarsanız 2.formatımız ücretsizden ne zaman olursa olsun günü veya ayı fark etmez ufuk bilgisayar bilişim dünyası
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Tem 2009  00:22

format atmak sanki bi marifet :D

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Tem 2009  16:23

format atamıyorum :D kur dosyaları yüklenirkende donuyor . açıkcası  format atmayada korkuyorum tam herşey bitti derken yine donarsa daha kötü sorunlar yaratabilir. Keşke yazıLımda bir sorun olsa.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 bilgisayarım bekleyince donuyor. Yardım!HPQ-User 3 21 Ara 2007  11:06
 bilgisayarım donuyor acaba nedenHPQ-User 2 30 Oca 2008  09:03
 bilgisayarım donuyorHPQ-User 5 02 Eyl 2010  11:21
 bilgisayarım donuyorHPQ-User 3 20 Şub 2008  16:38
 bilgisayarım donuyorHPQ-User 2 18 Ara 2011  19:32
Bu sayfa 0,48 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu