Selam arkadaşlar.Ben bilgisayarımı server yapmak istiyorum.1-2 ön araştırma yaptım ancak kesinlikle açıklayıcı bir bilgi bulamadım. --Server yapmak için ne yüklemek ve hangi ayarları yapmak lazım ? --1 bilgisayara kaç tane server kurulur? --Her bilgisayara 1 servermı yoksa bilqisayarın özelliklerine göre servermı kurulur ?
--1 bilgisayara kaç tane server kurulur? --Her bilgisayara 1 servermı yoksa bilqisayarın özelliklerine göre servermı kurulur ?
bunları söylüyrsanız işin çok başındasınız demektir bence server nedir ne işe yarar onu öğrenin Eğer tek bir bilgisayarınız varsa server'a gerek yok derim
Sonunda pes ettirdiler forumdan ayrılıyorum 29.12.2010
Merhaba.. Öncelikle sisteminizde kullanmak istediğiniz server'i belirlemeniz gerekmektedir. Yani web server'mi , iss server'mi,ftp server'mi.. sevgilerimle..
Kiralık sunucular oluyor ya öyle server açmak istiyorum.Yani oyun serverı. 1 bilgisayarım var ama bu serverların nasıl çalıştığını deneyerek görmek istiyorum
xp yede web server yapabilirsiniz . internet sayfanızı yayınlayabilirsiniz basit bir şekilde web server IIS (ınternet information server ) kurulumunu benim www.ademocut.blogspot.com sayfamda bulabilirsiniz.
merhaba birbilgisayarı server yapmanız için gerçek server hp ibm olması gerek işletim sistemi olarak da server 2003 - 2008 enterprise olması lazım
Fakat bir windows xp vista 7 de ana makine yapa bilirsiniz mesela network yapılandırması yapa bilirsiniz bir visata makine var diyelim ve beş adet xp makine var sayalım vista makineden yazıcı fax dosya paylaşımı program paylaşımı ftp web server oluştura bilirsiniz.
Bir bilgisayari server olarak kullanmak icin HP yada IBM yada herhangi bir marka olmasina gerek yok. Ve Operation sisteminin Microsoft olmasinada gerek yok ondan da ote Microsoft kullacaksan Enterprise edition olmasi gerekliligide yok. Insanlara sacma sapan bilgiler vermekten vazgecin.
Coolermaster CM Strom Sniper Black Edition - Coolermaster GX 750 W - Asus Rampage III Extreme - Inter Core I7 960 - G.Skill Trident 3x2GB DDR3 - Ati Radeon HD5830 1GB DDR5 - Scythe Kaze Master Fan Cont. - Western Digital Caviar Black 500 GB - Samsung BX2231 Led screen.