Senin 2-3 mesajini daha okudum ama kullandigin Turkce dahil, ne demek istedigini anlamam soz konusu degil...
Ilk paragrafta yazdiklarina istianden de cevap verdim, varsa yanlis yazdigim birsey duzeltebilirsin.
Coolermaster CM Strom Sniper Black Edition - Coolermaster GX 750 W - Asus Rampage III Extreme - Inter Core I7 960 - G.Skill Trident 3x2GB DDR3 - Ati Radeon HD5830 1GB DDR5 - Scythe Kaze Master Fan Cont. - Western Digital Caviar Black 500 GB - Samsung BX2231 Led screen.
Counter-Strike için ne windows server 2003 yada 2008 kurmaya gerek var nede sunucuya. Sadece hızlı bir internet ve csyi rahat kaldırabilecek bir makina.
selam oncelikle arkadasim sunu soylemek istedim o kadar kisi cevap yazmis adam akilli biri yok içlerinde :-) oncelikle 1=açacagin oyunun portlarini ogren a=tcp portlari b=udp portlari 2=oyuna gir ve serveri dedie diye aç 3=ayarlarini yap 4=herseyi dogru yaptiysan serverin listede olacak :-) XDDD
Download hızın kadar, upload hızınında iyi olması lazım.(yoksa 2. kişiden sonra lag olmaya başlar) corlayın dediği gibi portları açman gerek yoksa serveri sadece landa görürler. ayrıca server kurduğun zaman steam hatası verecektir buna eklenti kurarak çözüm bulabilirsin. Ip'in statik olmalıdır. Public tarzı sunucu istiyorsan bilgisayarının sürekli açık kalması gerekmektedir.(Maç sunucusu istiyosan istediğin zaman açarak oyunu başlatabilirsin.) Server kurulumunu bilmiyorsan googlede arama yaptır açıklayıcı bilgiler var. Ama bana kalırsa boşuna server açma, public açsan ipin bilinmediğinden zaten dolmayacaktır. Maç için ise uğraşmana değmez 10-15 tl maç serverleri kiralanıyor. Kolay gelsin.