Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bir de chrome plus'ı deneyin

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Oca 2012  21:38

Senelerdir kullanıyorum açıkcası normal chrome kullanmak gerçek bir eziyet sizinde chrome plus'ı kullanmanızı faydalanmanızı istedim chrome açık kaynaklı bir tarayıcı ve bu adamlar tam anlamıyla geliştirmişler bu yüzden herhangi bir reklam amacım yok anlayan iyi anladı beni :)

Kullandığım kadarıyla özellikler şöyle:
-Üstte açık olan sekmeye simgesine iki kez tıklarsanız sekme kapanır
-Sekmeler bölümüne mouse imlecini getirip scroll tuşunu hareket ettirirseniz sekmeler arasında hızlı geçiş yapabilirsiniz
-Chrome destekli olmayan sayfaları ie kernel sayesinde tek tıkla uyumluluk modunda açabilirsiniz
-Aramak istediğiniz bir kelimeyi imleçle işaretleyip sayfanın boş bir alanına sürükleyip bırakırsanız otomatik olarak yeni sekmede arama başlatırsınız
-Bazı mouse hareketleriyle kısayolları yönetebilirsiniz sağ tık basılı tutarak sola çizgi çizme sayfayı geri alır mesela
-Sürekli güncellemeler ve destek var en azından senelerdir hiçbir sorun olmadı bu konuda.
Vs anlayamadığm bir sürü özellik var ayrıca chrome flags deneysel ayarlarada göz atmanız tavsiyedir.

http://coolnovo.com/

Bazı yorumlar : http://www.uludagsozluk.com/k/chrome-plus/

--ullanana kadar böyle bir güzellik hiç beklemezsiniz ama kullandıkça insan hayran oluyor.
en büyük kolaylığı yeni bir sekme açmak isteğinizde linkin fotoğrafın üzerine sol tuşla tıklayıp hafifçe sürükleyip bırakıyorsunuz. hemen açılıyor sekme büyük kolaylık.
sağ tuşa basılı tutarak işaretler çiziyorsunuz. ve bunlara komutlar verebiliyorunuz.
güzel bir tarayıcı kesinlikle.

--chrome'un opera gibi olanı. gerekli özellikler ve eklentiler beraberinde geliyor, eklenti kurmakla uğraşmıyorsunuz.

--netin yavaş olması dolayısıyla yavaş inen ama indikten ve kurulduktan sonra vay anasını dedirten ... 

--adres çubuğuna bir şey yazarken yazdığınız şeyin google arama sonuçlarını anında ekrana getiriyor. tamam belki tam anlatamadım ama valla süper bir şey.
Güncelleme: Elsequito (19 Oca 2012 22:08)
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  00:29

Google bunun reklamını yapmıyor mı? İlk kez duyuyorum da.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  16:39

Chrome açık kaynaklı olduğu için geliştiricilerin reklamını yapmıyor orjinalde ikiside aynı taban üzerine kurulu.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  19:21

Belki Chrome yerine kullanılabilir ama hiçbir tarayıcı Firefox'u bıraktıramadı bana.
İnternet Bilgisayar Notları Blogu: internetbilgisayar.wordpress.com|twitter: twitter.com/sonergul
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  20:16

[url=../kisisel/183774/]sosyalik[/url] aynen  bana da :)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Oca 2012  14:06

Teşekkürler merak ettim deniyorum.
HP Compaq Presario F780ET Notebook PC || AMD Turion 64 X2 Mobile Technology 2.00 GHz || 2 GB DDR2 667 MHz RAM || 120 GB SATA HDD 5400 Rpm || NVIDIA GeForce 7000M 64 MB || 15.4'' WXGA HD BrightViev Widescreen || Windows Vista Home Premium SP 1 - 32 Bit
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Oca 2012  18:10

Alıntı: ismet3530.01.2012 14:06:13Alıntı yapılan Mesaja git
Teşekkürler merak ettim deniyorum.
Ö.değil daha önce chrome kullandıysan plus'ı bırakman zor olucak :)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Google Chrome 3 hazır; indirin, deneyin!CHIP Online 31 17 Eyl 2009  03:24
 Google Chrome 3: Beta'yı indirin, deneyin...CHIP Online 0 25 Tem 2009  00:03
 Google chrome de bir anormallikHPQ-User 0 08 Mar 2011  10:50
 Chrome plus shockwave crash hatası ?Elsequito 3 03 Eyl 2011  02:09
 İnternet Explorer Plus Türkçe (ie plus)viking20 1 14 Tem 2008  14:06
Bu sayfa 1,09 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu