Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bir genç iPad 2 için bu iç organını sattı!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Haz 2011  19:30

Bir iPad 2 satın alabilmek için en son ne yapardınız? Bu Çinli gencin yaptığı "yok artık" dedirtti.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/bir- ... ni-satti_27291.html

Resimlerle: İnternette en nefret ettiğimiz olaylar

iPad çılgınlığı Çin'de yeni bir boyut daha kazandı. 17 yaşındaki Çinli genç çok istediği iPad 2'ye maddi nedenlerden dolayı kavuşamayınca, yeni nesil tablet karşılığında böbreğini sattı.

Böbreği karşılığında 3 bin dolar alan Huaishan'da yaşayan 17 yaşındaki Zheng, kendini hasta hissetmeye başlayınca annesi de durumun farkına varmış. Durumun hastalıktan sonra farkına varan anne, böbreğin satıldığı arabulucu kişiyi bulmaya çalışsa da kendisine ulaşamamış.

Zheng iPad 2 için böbreğini nasıl sattığını ise iki cümleyle özetliyor; "Bir iPad 2 satın almak istiyordum ama karşılayamıyordum. Bir arabulucu bana internetten ulaştı ve 3 bin dolara bir böbreğimi satmamda yardımcı olabileceğini söyledi.

Tüm konu: Bir genç iPad 2 için bu iç organını sattı!

Resimlerle: İnternette en nefret ettiğimiz olaylar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Herhangi bir cihaz için böyle bir yol izler miydiniz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 119, 3,71

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Haz 2011  19:57

Ipad gibi günübirlik bir tüketim ürünü için böbreğini vermesi yazık olmuş, kısa veya uzun vadede böbrek yetmezliklerinin, hastalıklarının cinsel performansı ciddi biçimde etkilediğinden haberi yok sanırım, mutlu bir yaşam için herkes böbreğine sahip çıksın :D
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 O da iPad, bu da iPad, şu da iPad...CHIP Online 1 29 Oca 2010  17:45
 Bu yıldız genç kalmak için yamyamlık yapıyor!CHIP Online 2 18 Eyl 2010  23:41
 Kağıttan iPad 2 bile yok sattı!CHIP Online 1 06 Nis 2011  18:16
 iPad, Windows PC'lerden daha mı çok sattı?CHIP Online 1 29 Tem 2011  18:08
Genç ekibin iphone ipad blackberry uygulamalarıcrenno 6 25 Eki 2011  11:42
Bu sayfa 0,67 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu