bilgisayarım casper masaüstü modeli bilmiom :D 3 GB ram 1GB ekrankartı 305 GB hafızası var ah birde 2.93. Ghz bilgisayarımın adam gibi olmasını istiyorum programlar açısından yardımcı oolursanız baştan sona ne gibi programlar yüklemeliyim programlarınn ismide olsa iyiy olur yalnız virüs programı hariç virüs programımı değiştirmem microsoft essentials. pc min hızlanması için ne var ne yok boş vaktiniz olduğu zaman yazarsınızz lütfennn !! bilgisayar temizlemesi eksi program varsa yüklemesi sonra bir program varsa eksikse onu tamamlaması böyle programlar aklınıza ne gelirse
Harddiski birleştir.Isınma varsa CPU Soğutucuyu değiştir.CCleaner yükleyerek kayıt defteri ve önbellek dosyalarını temizle.Sistemi viruslere karşı güvenli modda tarat.
LÜTFEN DAHA FAZLA PROGRAM LAZIM BANA YAA BU DEWDİKLERİNİZ BENDE VAR ONUN HARİCİNDE SÖYLEYİN İŞTE BİR DE VİRTUAL DJ GİBİ PROGRAM LAZIM LÜTFEN YHA
1.flstudio 2.Önemli olan programın olması değil adımı uygulamaktır. 3.Oyun oynayabilirsin.Yanlız sakın defrag sırasında pcyi kapatma.Yoksa açılmaz format gerektirir. Edit:Önemli olan program değil kulllanıcıdır.Sana göre paint photoshoptan daha kolaydır.Bana göre photoshop paintten daha kolaydır.
bence bunların hepsi bi kenarı sadece 1 adet ADVANTED SYSTEM CARE yeter yalnızca derin tarama ile iyi bi bakım sergiliyor . / bütün görevler var / disk ayıklayıcısından tutunda birleştirme kloan osya silici geçmişi silme / game boster eklentiler / sadece free de bunlar var / bana sadece bu program yetiyor / kullandığınız antivirüs haricinde süper antispayware truva vb virüsler içinde ideal yanında kullanabileceğiniz bi eklentidir kullanmanızda fayda var mutlaka..diğer arkadaşların önerilerinede karşı değilim aksi düşünce olmasın :)
kardeş dedin ya format gerektirir defraggler disk birleştirirken pc y,i kapatma format gerektirir. bende sistem kurtarma diski var öle yaparım yani olmazmı :D