Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bir soru lütfen cevap..!

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Şub 2012  10:33

Arkadaşlar benim bir arkadaşım var vodafone modemi (3G) kullanıyor ayda 8 tl internete veriyor fakat interneti çok düşük ancak takıldığım bir şey var modem internete usb ile giriyor ben eskiden ethernet kartım bozulduğu için bir usb almıştım internet kablosunu usb ye bağlatmıştım. interneti usb den kullandım ve internet hızım baya düşmüştü yani internet hızım yüzde 80-90 arası azalmıştı...ve anladımki usb girişinden internet kullanmak internet hızını yavaş gösterir..şimdi benim arkadaşıma bir iyilik yapmak istiyorum vodafone modemini ethernet girişine takması için bir başlık ve herhangi bir kablo var mıdır..? anlamayanlar neyi anlamadığını yazsın lütfen bu sorunu çözmek istiyorum şimdiden sağolun teşekkürler..
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Şub 2012  10:49

usb'yi ethernete çeviren bir aparat yok benim bildiğim kadarıyla olsa da zaten hiç bir şey fark etmez. O tip modemlerin genel olarak hızı öyle düşük. Etherneti usb'ye dönüştürdüğünde hız kaybın olmaz ya senin aldığın dönüştürücü de sorun var yada internetin yavaşlamıştır
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Şub 2012  16:55

:S
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Win 7: Merak edilen bir soru daha cevap bulduCHIP Online 3 06 Nis 2009  17:29
 Mysql ile ilgili bir soru.Acil cevap arıyorum..hakanyolat 0 19 Ağu 2010  15:28
 SIKLIKLA YAŞANAN BİR RAM SORUNU. Lütfen cevap...CLLYLMZ 4 19 May 2010  18:53
 Bir Kaç Sorum Var Cevap LütfenVan.Spronsen 8 30 Kas 2011  23:49
 anakart lütfen yardım deliricem lütfen cevapcccagatay1 1 12 Ara 2011  00:37
Bu sayfa 0,5 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu