Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bir Windows 7 sürümü daha sızdı!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  16:15

Windows 7 sona yaklaşırken yeni sürümler de sızmaya devam ediyor: İşte en son Win 7...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/bir- ... ha-sizdi_13695.html

Resimlerle: Windows 7: Uygulamaya geçememiş arabirim önerileri

7260 numaralı derlemenin çıkmasından iki hafta sonra BitTorrent ağı yeni bir derleme ile karşımızda. Bu sefer internete sızan Windows 7 derlemesinin tam uzantısı şu şekilde: 6.1.7264.0.win7_rtm.090622-1900.

Neowin'in bildirdiğine göre bu sürümde RC ürün anahtarları çalışmıyor. Nihai sürüm olarak lanse edilecek olan derlemenin 13 Temmuzda imzalanması bekleniyor.

Windows 7 Build 7264 hem 32- hem de 64-bit sürüm olarak BitTorrent üzerinden elde edilebiliyor; fakat Microsoft tarafından resmi olarak paylaşıma açılmamış sürümleri indirmenizi tavsiye etmiyoruz.

Tüm konu: Bir Windows 7 sürümü daha sızdı!

İzleyin: Aero Shake

Resimlerle: Windows 7: Uygulamaya geçememiş arabirim önerileri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7, XP tutkunuzun körelmesi için yeterli oldu mu?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  16:21

Tartışıyoruz: Windows y, XP tutkunuzun körelmesi için yeterli oldu mu?

düzeltilmesi gereken birşey var:)evet yeterli oldu ve olacak

En üste git

Üye
REP: 115, 4,03

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  20:47

Yoktu ki olsun.
Ezik XP den kurtarır inş kökten.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  21:58

Öyle bir tutkumu vardiki Gülümseme
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  23:43

Ya arkadaşlar gariban XP'den ne istersiniz anlamış değilim. 10 küsur senedir size hizmet etmiyor mu... İyi kötü demeden çalışmıyor mu ? Gidip pIII işlemcili 256 ramli pc'lere bile kuran çıkmadı mı ? gıkını çıkardımı size  ? celeron sempron cpularda bile iyi performans vermedi mi ? 
Hem mukayese de bir tuhaf... 2010 model bir araç ile aynı aracın 2000 modelini kıyaslıyorsunuz... hiç olacak işmi ? tabiki 2010 olan daha iyidir daha konforludur.... Ama ne oldu da XP'yi kötü çocuk ilan ettiniz ?
Amd Phenom II x4 960 T cpu , VTX HD4670 1 gb ddr3 128 bit gpu , MSI 870-C45 anakart , 4 gb DDR3 1333 mhz ram , 80 gb 7200 rpm Samsung + 500 gb WD caviar-green Hdd , 460+ watt High Power psu
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  23:57

Alıntı: Boracalin02.07.2009 23:43:51Alıntı yapılan Mesaja git
Ya arkadaşlar gariban XP'den ne istersiniz anlamış değilim. 10 küsur senedir size hizmet etmiyor mu... İyi kötü demeden çalışmıyor mu ? Gidip pIII işlemcili 256 ramli pc'lere bile kuran çıkmadı mı ? gıkını çıkardımı size  ? celeron sempron cpularda bile iyi performans vermedi mi ? 
Hem mukayese de bir tuhaf... 2010 model bir araç ile aynı aracın 2000 modelini kıyaslıyorsunuz... hiç olacak işmi ? tabiki 2010 olan daha iyidir daha konforludur.... Ama ne oldu da XP'yi kötü çocuk ilan ettiniz ?

Biz etmiyoruz!
makinası kötü olupta Vistaya laf atanlara ne diyeceksin.
makinası hızlı ama hakkını vermeyip xp kullananalara ne diyeceksin.
adamın konfordan anladığı yok vistaya laf atıyor onlara ne diyeceksin.
adam güvenlik sorunu yaşıyorum diyor vista güvenlidir diyoruz adam xp de kalıyor buna ne diceksin. sorunca da microsoft bu doğru yapmamıştır diyor.
kullandıkça yavaşlıyor diyoruz hadi ordan diyor. vistada ise kullandıkça hızlanıyor, güvenlik ve tutarlılık yüksek diyoruz üste çıkmak için hala bk atıyorlar.

hadi bunlara cevap bul.

Emektar XP işte ama hala kullanılıyor. Yazık ya eline bari birşeyler tutuşturalım.
En üste git

Üye
REP: 72, 3,47

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Tem 2009  09:55

Alıntı: PcMaKeR02.07.2009 23:57:20Alıntı yapılan Mesaja git

Biz etmiyoruz!
makinası kötü olupta Vistaya laf atanlara ne diyeceksin.
makinası hızlı ama hakkını vermeyip xp kullananalara ne diyeceksin.
adamın konfordan anladığı yok vistaya laf atıyor onlara ne diyeceksin.
adam güvenlik sorunu yaşıyorum diyor vista güvenlidir diyoruz adam xp de kalıyor buna ne diceksin. sorunca da microsoft bu doğru yapmamıştır diyor.
kullandıkça yavaşlıyor diyoruz hadi ordan diyor. vistada ise kullandıkça hızlanıyor, güvenlik ve tutarlılık yüksek diyoruz üste çıkmak için hala bk atıyorlar.

hadi bunlara cevap bul.

Emektar XP işte ama hala kullanılıyor. Yazık ya eline bari birşeyler tutuşturalım.

Doğru sözlerin üzerine ne denebilir ki ?Alkış
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Tem 2009  11:25

Alıntı: AkyüzCan02.07.2009 21:58:07Alıntı yapılan Mesaja git
Öyle bir tutkumu vardiki Gülümseme
Ha ha ha işte cevap Beğendim
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Tem 2009  11:27

Makinesi iyi olup vistayı sevmeyenlere ne diyeceksin sen ??
Konfor nedir, işletim sisteminin sana sundukları mı, yoksa senin kendini rahat hissettiğin mi ??
Güvenlik sorunu eninde sonunda kullanıcının kendisinde biter. Vista sana uyarsa, dikkat çekmeye çalışsa da işin sonunda onu kabul edip etmeme kullanıcının kendisinde. Elinde en güvenli bilgisayar olsun, gene kullanıcıya bağlı işin sonu.
Valla ben şu ana kadar kullandıkça hızlanan birşey görmedim. Kullandıkça daha fazla iz bırakan bir programın hızlanması. Bilemiyorum.
Şu anda en tutarlı işletim sistemi bana göre hala Win2000. Sizi bilemem.
Win98 çıktı. Herkes onu kullanmaya başladı. Sonra ME çıktı. Fos çıktı. XP çıktı. 98'den herkes XP'ye geçmeye başladı. Elinde P3 bir bilgisayar olsa bile performansa göre kullanmaya kalktığında gene de açmasıydı. Vista da aynı şeyi yapabilir misin. P3 bir bilgisayar açar mı?
Sonra Vista çıktı. Görsellik ve güvenlik sunuyordu. Ben sevmedim. Arkadaşlarım sevmedi. Çoğu insan vista alıp pişman oldu. XP'ye döndü. Şimdi Win7 çıkıyor. 98'den XP'ye geçilmesi gibi, şimdi de Win7 ye geçilecek.
MS, ME'deki hatalarını problemlerini düzeltip geliştirip XP'yi çıkarttı. Aynı olay şu anda Vistadaki sorunlar hataları düzeltip 7'yi çıkarmalarıyla benzeşmiyor mu??

Bu arada vista'yı çok güvenli, kırılamaz edilemez diye diye çıkardılar. 12 saatte kırdılar.

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Tem 2009  12:15

System32 klasöründe bulunan slmgr.vbs dosyasıyla dakikada bir milyondan fazla serial üretebiliniyordu küçük bir script ile. O dosyaya gir açıklamalar vardır dikkatli bakarsan. Bu açık değil ve güvenlikle alakası yoktur.

Sen devam et 2000 kullanmaya.

Şimdi tutupta p3 makinayla xp yi rahat çalıştırıyorum deme bana! kağnı gibi kurulur işler.

o makinaya hadi Suse linux kur bakim. yada Ubuntu linux kur hızlı çalışır diyenler çıkacaktır linux için o makinada ne linux ne windows 2000 yada xp rahat çalışır.
Microsft bile işlemci bilgilerini ve gerekli sistemi veriyor.
Akıl var fikir var p3 makinayla ne kıyaslıyorsun şimdi. Lafı oraya çekmeye çalışıyorsun.

Sen ilk önce yazılımı kırmayı güvenlikle aynı şey olmadığını iyice öğren sonra konuş. Millete iyi örnek oluyorsunuz. UAC yi atladan program daha çıkmadı şuan. Microsftun kendi programı bile UAC de takılıyordu(Office sürümlerinden bahsediyorum en basiti).

"adamın konfordan anladığı yok vistaya laf atıyor onlara ne diyeceksin." bu makinası hızlı olanlara giden bir söz. XP ile o makinanın hakkını vermiyorlar.

Son olarak devam edin siz böyle xp ye. Yakında windows 2000 gibi desteği kestimi anlarsınız o zaman. Hackerların da beklediği zaman bu. Tam abanma zamanı diyecekler microsoft elini ayağını kesti xp den oh be saldırın açık arayın nasıl olsa çıkacak diyecekler. Bu kesindir!
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Tem 2009  13:35

Ben sana 2000 kullandığımı mı belirttim ?? Bana göre en stabili dedim. Bazı Okullar hala 2000 kullanmaya devam ediyor.

İmzanda zevkler ve renkler tartışılmaz diyorsun. Ama şu anda yaptığın ne ?? ben xp seviyorum vistayı sevmiyorum. Benim zevkim bu. sen vista fanatiğisin. öteki hiç birşeyi gözün görmüyor. Biz sana ne dersek diyelim. Sen bunu anlamayacaksın.

UAC'ı kapattığını varsay, o zaman napacaksın?? Ya da kullanıcı bilgisiz ya da güvenli varsayıyor. Kabul etti. Nolacak. Vista'ya hiç mi virüs trojan vs girmiyor. O kadar güvenliyse UAC, nasıl giriyor ?

Elimde Intel Core2Duo 2.4 ghz lik bir işlemci var. Vista business kurdum. Sevmedim. Xp Pro kullanıyorum. Ötesi var mı ya.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 8'inbir ekranı daha sızdı!CHIP Online 3 25 Mar 2011  15:46
 2.0 sürümü ile daha iyi bir Chrome...CHIP Online 3 08 Haz 2009  18:11
 Bir Firefox sürümü daha öldü!CHIP Online 3 24 Haz 2011  16:06
 Daha hızlı ve daha atak bir Windows 7nonpasaran 11 27 Ara 2010  18:00
 Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Vista !nonpasaran 116 27 Mar 2012  18:12
Bu sayfa 1,27 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu